Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Atria on maailman jäljitettävin lihatalo

Atria Suomi Oy

Atria on maailman jäljitettävin lihatalo

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 15:39
Julkaisija: Atria Suomi Oy

Atria vastaa kuluttajien vaatimuksiin ja panostaa tilakohtaisesti jäljitettäviin Atria Perhetila -tuotteisiin.  Atria on jäljitettävyyden edelläkävijä niin Suomessa kuin maailmalla. Merkittävä osa Atrian broileri-, porsas- ja nautatuotteista on tilamerkittyjä. Helmikuussa kauppoihin saapuu ensimmäinen jäljitettävä naudan jauheliha.

Ruuan alkuperä on noussut entistä tärkeämmäksi ostoperusteeksi kuluttajien keskuudessa. Ruoan suomalaisuutta arvostetaan edelleen, mutta yhä useampi kuluttaja haluaa tietää vielä tarkemmin mistä ruoka pöytään tulee. Yli puolet kuluttajista kokee, että jäljitettävyys tilalle asti on tärkeä ostoperuste. Kotimaista ostamalla halutaan myös tukea ruuan tuotantoa Suomessa. 1

”Atria on ollut jäljitettävyyden edelläkävijä jo vuodesta 2012, kun lanseerasimme ensimmäiset tilakohtaisesti merkityt Perhetilan broilerituotteet. Viime vuosien aikana olemme investoineet tuotannossa jäljitettävyyteen ja sen ansiosta olemme saaneet laajennettua Atria Perhetilan tuotevalikoimaa merkittävästi. Se mahdollistaa kuluttajille puhdasta ja turvallista suomalaista ruokaa, joka on vastuullisesti tuotettua,” kertoo Atrian brändijohtaja Sanna Päällysaho.

Atria on kehittänyt tilalle saakka jäljitettävät Atria Perhetila -tuotteet yhdessä lihantuottajien kanssa. Atria Perhetila -merkki tuotepakkauksessa on tae turvallisesta, laadukkaasta ja hyvän makuisesta lihasta, jonka lihatilallinen omalla nimellään takaa. Kaupoissa on saatavilla yli 50 Atria Perhetilan tilakohtaisesti merkittyä tuotetta ja helmikuun alussa kappoihin saapuu ensimmäinen tilakohtaisesti jäljitettävä Atria Perhetilan naudan jauheliha.

Kuluttajilla on mahdollisuus kurkistaa tuottajien arkeen ja nähdä omin silmin, mistä liha ruokapöytään tulee. Atria on käynnistänyt jäljitettävään lihaan keskittyvän kampanjan, joka avaa ovet suomalaisten lihatuottajien tiloille ja arkeen. Kevättalven ajan kestävän kampanjan keskiössä ovat suomalaiset lihatilalliset ja lihan alkuperän merkitys. Atrian Perhetilalliset kertovat arjestaan kuluttajille visuaalisella tavalla sosiaalisen median kautta #atriaperhetilalta-kampanjassa. Kampanjassa on mukana yhteensä 13 Atrian Perhetilallista, jotka ovat broilerin-, sian- ja naudanlihan tuottajia. Kampanjaa voi seurata Atrian nettisivulla osoitteessa: www.atria.fi/atriaperhetilalta ja Instagramissa tunnisteella #atriaperhetilalta.

1 Lähde: TNS Monitor Ruoka 2015 Osa A: Ruoka-asenteet ja -käytännöt, Tiedonkeruu huhti-toukokuussa 2015 N=6613

Lisätiedot:
Sanna Päällysaho
Brändijohtaja
Atria Suomi Oy
Puh. +358 40 826 8588, e-mail: sanna.paallysaho@atria.fi

Liitetiedostot

Atria
Atria Oyj on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys. Yhtiön menestys rakentuu kolmen kivijalan varaan: Ihmisten, ruoan ja perinteiden. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella. Atrian liikevaihto vuonna 2014 oli 1 426 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 4 715 henkilöä. Konserni jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen. Ne ovat Atria Suomi, Atria Skandinavia, Atria Venäjä ja Atria Baltia. Atrian asiakasryhmiä ovat päivittäistavarakauppa, Food Service -asiakkaat ja alan teollisuus. Lisäksi sillä on omiin tuotemerkkeihin perustuvaa Fast Food -konseptiliiketoimintaa. Lisätietoja: www.atria.fi ja www.atriagroup.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs