Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Atria avasi pop up -keittoravintolan Helsingin keskustaan

Atria Suomi Oy

Atria avasi pop up -keittoravintolan Helsingin keskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2016 klo 11:45
Julkaisija: Atria Suomi Oy

Atria avasi eilen ensimmäistä kertaa pop up -ravintolan. Ravintola on nimeltään Lounaskeittola ja siellä tarjoillaan ilmaiseksi Atrian uusia itämaisia broilerikeittoja. Pop up -ravintola on avoinna kaikille keitonystäville joka arkipäivä ensi viikon loppuun saakka.

Atrian ensimmäisessä pop up -ravintolassa on tarkoituksena tuoda esille kevään uusia itämaisia keittoja. Pop up -ravintola on Atrialle uudenlainen tapa maistattaa uutuuksia.

”Halusimme kokeilla jotain uutta ja erilaista. Toivomme, että ihmiset tulevat Lounaskeittolaan nauttimaan lämpimästä keitosta ja tunnelmasta. Uusissa keitoissa Aasian maut kohtaavat suomalaisen kanan. Nämä itämaiset keitot tuovat sopivasti lämpöä talven keskelle,” kertoo Atrian brändijohtaja Sanna Päällysaho.

Keittoravintolassa on maisteltavana kotimaisesta broilerista valmistetut itämaisittain maustetut keitot: Green Curry ja Red Curry. Tunnelmalliseen keittolaan voi piipahtaa lounaalle tai illalla työpäivän jälkeen.  Lounaskeittola on auki 9.2.–19.2.2016 välisen ajan joka arkipäivä lounasaikaan klo 11–14 ja iltaisin klo 16–19 Bassoradion tiloissa, osoitteessa Unioninkatu 25, Helsinki.

Lisätiedot:
Sanna Päällysaho
Brändijohtaja
Atria Suomi Oy
Puh. +358 40 826 8588, e-mail: sanna.paallysaho@atria.com

Liitetiedostot

Atria
Atria Oyj on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys. Yhtiön menestys rakentuu kolmen kivijalan varaan: Ihmisten, ruoan ja perinteiden. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella. Atrian liikevaihto vuonna 2014 oli 1 426 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 4 715 henkilöä. Konserni jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen. Ne ovat Atria Suomi, Atria Skandinavia, Atria Venäjä ja Atria Baltia. Atrian asiakasryhmiä ovat päivittäistavarakauppa, Food Service -asiakkaat ja alan teollisuus. Lisäksi sillä on omiin tuotemerkkeihin perustuvaa Fast Food -konseptiliiketoimintaa. Lisätietoja: www.atria.fi ja www.atriagroup.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs