Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Arkealla jälleen ammattilainen ehdolla PRO-gaalassa

Arkea

Arkealla jälleen ammattilainen ehdolla PRO-gaalassa

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2015 klo 09:16
Julkaisija: Arkea

Arkean palveluesimies Jaana Paananen on ehdolla PRO-palkinnon saajaksi ravitsemis- /ruokapalvelupäällikkös -sarjassa. PRO on tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 12 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajat ratkeavat Helsingissä 28.1. järjestettävässä PRO-gaalassa. Arkean ehdokas Jaana työskentelee palveluesimiehenä Arkean ruokapalveluissa lasten ja nuorten sektorilla. Hän toimii esimiehenä 30 koulu- ja päiväkotikeittiössä yhteensä 50 ammattilaiselle.

PRO tunnustuspalkintojen saajia ovat ehdottaneet asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä työkaverit. Ehdokkaiden äänimäärät sekä perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne: palo ja innostus omaa työtä kohtaan.

Jaana on positiivisesti yllättynyt ja hämmästynytkin finaalipaikastaan.

– Tämä on tietenkin hieno juttu. Arkea on iso yritys, jossa on yli tuhat työntekijää, joten ehdotettavia ihmisiä, jotka tekevät upeata työtä, on paljon. Minulle tämä on tärkeä luottamuksen ja kiitoksen osoitus kentältä: olen onnistunut tekemään oikeita asioita, kertoo Paananen.

– Jaanan finaalipaikka on upea jatkumo menestyksellemme PRO-gaalassa. Meillä on tavoitteena saada joka vuosi joku ammattilaisemme ehdokkaaksi, sillä meillä löytyy huipputekijöitä todella paljon eri sarjoihin. Jaana on aidosti hyvä ja arvostettu esimies, joten olen todella iloinen, että juuri hän pääsi finaaliin, kehuu palvelujohtaja Paula Juvonen.

Horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan tammikuussa jo neljättätoista kertaa. Arkean kokki Kari Kaivola voitti PRO-palkinnon helmikuussa 2015 ja ruokapalvelun palvelujohtaja Paula Juvonen palkittiin vuonna 2013.

Lisätiedot: Arkean ruokapalvelun palvelujohtaja Paula Juvonen, 044 907 5900

Liitetiedostot

Turun Seudun Kiinteistöpalvelu Oy tuottaa ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1100 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 500 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 45 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs