Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Arkea tarjoaa edullista ruokaa Lunchie-sovelluksella hävikin minimoimiseksi

Arkea

Arkea tarjoaa edullista ruokaa Lunchie-sovelluksella hävikin minimoimiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 12:00
Julkaisija: Arkea

Arkea pyrkii pienentämään hävikkiä myymällä tarjoilusta ylijäävää ruokaa uudella Lunchie-sovelluksella. Lunchie on vuonna 2015 käyttöön otettu mobiilisovellus, jonka välityksellä ravintolat voivat myydä ylijäävää ruokaa edullisina take away -annoksina sekä erikoistarjouksina. Hävikin minimoiminen on osa Arkean strategiaa ja ympäristövastuun toteuttamista.

Ensimmäisenä Arkeassa Lunchieta alkavat hyödyntää Tyks Turku ja Henkilöstöravintola 27. Näissä kohteissa sovellus otetaan käyttöön 16.8. Syksyn mittaan Lunchien käyttöä laajennetaan myös kouluihin ja päiväkoteihin sekä hoivapuolen kohteisiin. Tällöin jäljelle jäänyttä ruokaa pääsee hakemaan lasten ja hoivan asiakkaiden ruokailun jälkeen.

Lunchien käytännöllisyys perustuu siihen, että ruokailuajan loputtua ruoan tarjoaja voi päivittää sovellukseen mahdollisten jäljellä olevien hävikki-/tarjousruoka-annosten määrän. Tämän jälkeen kuluttaja näkee sovelluksesta tarjolla olevien annosten lukumäärän ja sijainnin, ja voi näin ostaa haluamansa annoksen. Ruoan maksettuaan kuluttaja käy hakemassa annoksensa ilmoitetussa ajassa take away -periaatteella.

Sovelluksen lataaminen on asiakkaalle ilmaista ja onnistuu Androidin ja Applen käyttöliittymissä.

Lunchie tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden edulliseen ruokaan muun muassa Arkean palveluiden piirissä työskenteleville henkilöille sekä mahdollisesti myöhemmin koulu- ja päiväkotilasten vanhemmille.

Lisätiedot:
palvelujohtaja Paula Juvonen, puh. 044 907 5900 ja palvelujohtaja Sanna Malaska, puh. 040 359 3297

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1200 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 600 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 52 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs