Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Arkea Oy:n tilinpäätös: Systemaattinen kehittäminen on luonut menestymismahdollisuuksia

Arkea

Arkea Oy:n tilinpäätös: Systemaattinen kehittäminen on luonut menestymismahdollisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2016 klo 13:59
Julkaisija: Arkea

Vuosi 2015 oli Arkean neljäs toimintavuosi. Arkean liikevaihto vuonna 2015 oli 51,7 miljoonaa euroa. Edelliseen toimintavuoteen verrattuna kasvua oli 6,1 prosenttia eli 3 miljoonaa euroa. Yhtiön tilikauden voitto oli 2,0 miljoonaa euroa, mikä on 3,9 prosenttia liikevaihdosta. Yrityksen liikevaihto on ollut kasvusuunnassa koko sen olemassaolon ajan. Tilinpäätös käsiteltiin ja vahvistettiin Arkea Oy:n yhtiökokouksessa 27.4.2016.

Yhtiötä on sen olemassaolon ajan kehitetty suunnitelmallisesti, sillä tiedossa on ollut että suuri osa liiketoimintaa kilpailutetaan. Tähän on varauduttu muun muassa vahvistamalla henkilöstön ammatillista osaamista, hankkimalla uusia työvälineitä ja laitteita ja kehittämällä tuotanto- ja palveluprosesseja.

Vuonna 2015 Arkea on onnistunut hankkimaan uusia asiakkuuksia, kuten KTO, Turun AKK, Kuntecin henkilöstöravintola, Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalvelut, Turun kaupungin hyvinvointitoimialan vahtimestaripalvelut sekä useita muita pienempiä, mutta tärkeitä asiakkuuksia.  Uusien asiakkaiden saaminen on luonut mahdollisuuden liikevaihdon kasvattamiseen ja siihen, että liiketoiminta kehittyy laajemman asiakaspohjan kanssa.

- Uudet asiakkaat ja uudet sopimukset uudistavat yhtiön toimintaa. Hyvät ja vaativat asiakkaat edellyttävät kehitystä, mikä puolestaan vie meitä eteenpäin, kiittelee Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi.

Yhtiössä on satsattu erityisesti uusien asiakassopimusten haltuunottoon ja muutosten jalkauttamiseen. Panostus on näkynyt positiivisena asiakaspalautteena.

- Viime vuosien aikana tehty työ on edellyttänyt henkilöstöltä valtavia muutosloikkia. Erityisen haastava tehtävä on ollut esimieskunnalla, joka on suoriutunut upeasti. Tässä muutosmyllyssä mukana oleva henkilöstö rakentaa Arkean menestystarinaa, toteaa Rompasaari-Salmi.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi, 040 591 0929

Liitetiedostot

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1100 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 500 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 45 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs