Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Anni Taavela Helsingistä on vuoden R-kauppias

Anni Taavela Helsingistä on vuoden R-kauppias

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2016 klo 07:00
Julkaisija: R-kioski

R-kioski palkitsi eilen Lahdessa järjestetyillä Ärräpäivillä vuoden R-kauppiaana Anni Taavelan, joka luotsaa kahta kioskia Helsingin ydinkeskustassa, Uudenmaankadulla ja Bulevardilla.

Kolmatta kertaa järjestetyillä Ärräpäivillä juhlittiin menestystä julkistamalla vuoden R-kauppias. Palkinto myönnetään kauppiaalle, joka onnistuu vuoden aikana parhaiten kehittämään myyntiä ja tulosta, toteuttamaan kampanjoita ja toimimaan R-kioskin arvojen mukaisesti.

Vuoden R-kauppiaan palkinnon voittaneen Anni Taavelan näytöt myynnin kehittämisestä, itsensä likoon laittamisesta ja henkilökunnan sitouttamisesta ovat vertaansa vailla. Kauppias on tehnyt myymälästään aurinkoisella palvelulla ja asiakkaiden toiveita kuunnellen lähialueen suositun lounas- ja täydennysostopaikan. Myynnin ja asiakaspalvelun laatu ohjaa kaikkea tekemistä tässä myymälässä.

Taavela on innokas uusien konseptien haltuun ottaja, ja hän myös itse aktiivisesti etsii uusia toimenpiteitä myynnin kehittämiseksi. Taavela jakaa mielellään hyväksi todettuja myynnin kehittämisen toimenpiteitä kaikille alueen kauppiaille.

- Positiivisuudesta, ennakoinnista, sinnikkyydestä, rohkeudesta ja vertaansa vailla olevasta innostuneisuudesta on tämä nuori nainen tehty, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen kuvailee.

- Palkinto tuntuu tosi hyvältä, ja koen sen oman työni lisäksi tunnustukseksi myös kioskieni henkilöstölle. Iso kiitos kuuluu myös ihanille asiakkaillemme. Tämä antaa meille entisestään lisää energiaa ja motivaatiota kehittyä vieläkin paremmiksi, Taavela kuvaa tunteitaan.

 - Anni on erinomainen esimerkki siitä, kuinka omistajuutta, ylpeyttä ja sitoutumista tuntevat kauppiaat saavuttavat parhaiten kasvua ja kannattavuutta. Hän toteuttaa myös erinomaisesti arvoamme voittamisen kulttuuriin kannustamisesta. Se pitää sisällään vahvan onnistumisen ja voittamisen tahdon, mutta samalla myös kyvyn iloita muiden onnistumisesta, Rissanen sanoo.

Kaksipäiväisille Ärräpäiville kokoontui Lahteen yhteensä yli 900 R-kioskin kauppiasta ja tukiorganisaation sekä yhteistyökumppanien edustajaa. Ärräpäivät ovat R-kioskin suurtapahtuma, missäkannustetaan yrityksen arvojen mukaisesti ilon kautta tuloksiin.

Median yhteydenotot, haastattelut ja vierailut:

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus@r-kioski.fi

toimitusjohtaja, Teemu Rissanen, R-kioski Oy, p. 020 554 4035, teemu.rissanen@r-kioski.fi

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 620 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2014 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2014 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs