Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Amerikkalaisen Founders-panimon craft-olutuutuuksia Alkossa

Diamond Beverages Oy

Amerikkalaisen Founders-panimon craft-olutuutuuksia Alkossa

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 10:21
Julkaisija: Diamond Beverages Oy

Founders Brewing companyn Dirty Bastard ja Imperial Stout rikastuttavat Alkon craft-oluttarjontaa helmikuussa.

Founders Brewing on perustettu vuonna 1997 Michiganin Grand Rapidsiin kahden olutharrastajan toimesta. Suomessa tämän maineikkaan craft-olutpanimon oluita on ollut saatavilla vuodesta 2013 alkaen.

Nyt Alkon pysyvään valikoimaan on päässyt yksi panimon klassikko-oluista, Dirty Bastard. Se on scotch ale-tyyppinen vahva pintahiivaolut, jonka reseptissä on käytetty seitsemää eri mallasta. Tämän pohjan päälle on vielä lisätty humalaa runsaampi määrä, jolla oluen katkeroarvoksi tulee 50 IBU. Lopputulos on runsaan ruskean värinen, pitkän jälkimaun omaava makupommi, jonka alkoholiprosentti nousee 8,5%:iin.

Founders Imperial Stout on kerran vuodessa valmistettu tynnyrikypsytetty silkkisen pehmeä, mutta samalla monimuotoisen rikas olut. Reseptissä on käytetty kymmentä eri mallaslajiketta, ja humaloinnissakaan ei ole säästetty, joten katkeroarvo oluelle on 75 IBU. Tämä erikoisuus on saatavilla Alkoista läpi maan niin pitkään kuin 10 000 pullon erä riittää. Founders Imperial Stout valittiin Helsinki Beer Festivalin parhaaksi olueksi keväällä 2015. 

Founders Brewingin oluita löytyy muitakin Alkon valikoimissa, nimittäin Founders Centennial IPA, Founders Porter ja Founders Pale Ale.

Liitetiedostot

Diamond Beverages on vuonna 1998 perustettu Suomen johtava erikoisoluiden maahantuontiin keskittynyt yritys. Laajasta tuotesalkusta on oluita saatavilla niin päivittäiskaupoista, Alkoista kuin hyvin varustetuista anniskeluravintoloista.

Lisätietoja www.diamondbeverages.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs