Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Ajan ja vaivan säästöä verkkokaupasta - Ruokaostokset asiakkaan kotiovelle

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Ajan ja vaivan säästöä verkkokaupasta - Ruokaostokset asiakkaan kotiovelle

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Verkkokaupan suosio kasvaa koko ajan. Myös ruokaostoksia tehdään yhä enenevässä määrin Internetin välityksellä. Alepa on alan kotimaisia edelläkävijöitä, jonka Kauppakassi-palvelussa saa ostokset tehtyä täsmällisesti, nopeasti ja edullisesti.

– Palvelumme perusajatus on yksinkertainen. Asiakas valitsee ostoksensa verkkosivullamme, ja kertoo milloin haluaa toimituksen luokseen. Me teemme kaiken muun, kertoo Alepan verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua.

Ostoksia voi Alepan kauppakassi-palvelussa tehdä milloin vain. Valmiiden ostosten toimitukset ovat arkisin sekä lauantaisin  ja saman päivän toimituksiin ehtii, jos tekee ostokset klo 12 mennessä. Tuotteiden hinnat ovat täsmälleen samat kuin keräilyhetkellä myymälässä. – Palvelu on tehty nopeaksi ja edulliseksi. Jos tilaa esim. edellisenä päivänä ja omistaa S-etukortin, on ainoa lisäkulu 6,90 euroa, joka sisältää ostosten keräilyn ja kotiinkuljetuksen. Palvelu on ollut toiminnassa pääkaupunkiseudulla noin kolme vuotta, ja kasvanut koko ajan. Viime vuoteen verrattuna palvelun käyttö on lähes kolmikertaistunut. Tällä hetkellä volyymi vastaa ison Alepa-myymälän vuosimyyntiä. Uskomme kasvun myös jatkuvan edelleen, sanoo Ranua.

Työssäkäyville, lapsiperheille, vanhuksille
Kauppakassi-palvelu houkuttelee monenlaisia asiakkaita. – Yhteinen nimittäjä on yleensä ajan ja vaivan säästäminen. Annamme asiakkaillemme enemmän omaa aikaa, tekemällä ostokset heidän puolestaan. Asiakkaan ei tarvitse lähteä itse myymälään. Palvelu auttaa yhtä lailla kiireisiä työssäkäyviä ja lapsiperheitä kuin liikuntarajoitteisia tai autottomia ihmisiä.
Verkko-ostoksissa nimenomaan laatu on tärkeää. Kun keräämme ostokset asiakkaan puolesta, valitsemme vain parhaita tuotteita. Tuoreita, hyväkuntoisia ja joilla on mahdollisimman pitkät säilymisajat. Olemme ohjeistaneet työntekijämme sisäisen laatukoulutuksen avulla verkko-ostosten parissa työskentelemiseen. Myös läpinäkyvyys on tärkeää. Asiakkaamme saavat valita, korvataanko jokin tuote vastaavalla tuotteella, jos nimenomaista tuotetta ei ole saatavilla, vai jätetäänkö ostos pois. Kerromme asiakkaillemme etukäteen sähköpostilla mahdollisista muutoksista keräilyssä sekä loppuhinnan. – Lupaamme toimittaa tavarat valitussa kahden tai kolmen tunnin aikaikkunassa, jos myöhästymme tästä annamme asiakkaalle seuraavan tilauksen ilman toimitusmaksua. Lisäksi kerromme toimitukselle 60 minuutin aika-arvion, minkä asiakas saa tekstiviestillä kun auto lähtee myymälältä. Lisäksi otamme huomioon erityistoiveet, kuten erikoisruokavaliot, allergiat. Ostokset maksetaan toimituksen yhteydessä joko pankkikortilla tai käteisellä. Näin helppoa se on, tervetuloa ostoksille, toteaa Ranua.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1amP4RY

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs