Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » 2016 on hummuksen vuosi - Sevanilta vahvan valkosipulinen uutuus

SEVAN

2016 on hummuksen vuosi - Sevanilta vahvan valkosipulinen uutuus

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 08:30
Julkaisija: SEVAN

2016 on hummuksen vuosi

- Sevanilta vahvan valkosipulinen uutuus

Hummus on kasvattanut tasaisesti suosiotaan viimeisen vuoden aikana ja vuodelta 2016 odotetaan kikhernetahnan lopullista läpimurtoa Suomessa. Sevanin suosittu tuoteperhe kasvaa helmikuussa uudella vahvasti valkosipulisella Tuore valkosipuli –hummuksella.

Kikherneistä, seesaminsiementahnasta ja mausteista tehty monipuolinen tahna sopii moneen vallalla olevaan ruokamuotiin: se on vähärasvaista, runsasproteiinista, vegaanista sekä gluteenitonta ja kotoisin kuluttajia kiinnostavasta Lähi-Idän ruokakulttuurista.

- Valmiiden hummus-tahnojen myynti on kasvanut viimeisen vuoden aikana Suomessa merkittävästi, ja Sevanin laadukkaat, kylmähyllystä myytävät tuoretahnat ovat olleet tämän kasvun airueina. Muualla maailmassa nähty hummusbuumi on saapumassa meillekin, ja siksi laajennamme nyt tuoteperhettä uudella valkosipulisella tahnalla, kertoo Sevanin Suomen maajohtaja Annika Kumpunen.

Uusi Hummus Tuore valkosipuli, valkosipulisen luonteikas kuohkea tahna sopii hyvin dipiksi, levitteeksi ja liharuokien lisäkkeeksi. Uutuuden lisäksi tuoteperheeseen kuuluvat Hummus Original, Hummus Aurinkokuivattu tomaatti, Hummus Pinjansiemen sekä Hummus Pikant, joka on maustettu paprikalla ja chilillä.

Sevan on ruotsalainen perheyritys, ja Maroutianin yrittäjäperheen isä Hrach Maroutian on alunperin kotoisin Libanonista. Perhe pitää kunnia-asianaan, että hummus tehdään Ruotsissa aidolla Lähi-Idän reseptillä parhaista raaka-aineista. Tahnojen perustana ovat laadukkaat kikherneet ja 100%:sti seesaminsiemenistä valmistettu tahini, jonka raaka-aine paahdetaan ja hierotaan tahnaksi perinteisin menetelmin kivijauhatuksella. 

- Tahnoja voi käyttää hyvin monipuolisesti levitteenä ja lisäkkeenä ja niihin voi dipata vaikkapa vihanneksia tai pitaleipää. Herkullinen ja helppo talvinen lounas tai illallinen syntyy siten, että lautaselle kokoaa kulhoruoan omasta lempihummuksestaan, uunissa paahdetuista kotimaisista juureksista, grillatusta kanasta ja viimeistelee annoksen lorauksella hyvää oliiviöljyä ja ripauksella sumakkia tai savupaprikajauhetta, Kumpunen vinkkaa.

Tuotetiedot
Sevan Hummus Original, Hummus aurinkokuivattu tomaatti, Hummus tuore valkosipuli, Hummus pinjansiemen ja Hummus pikantti ovat kaikki laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaaniseen ruokavalioon sopivia tahnoja. Tuotteet myydään kylmähyllyistä ja pakkauskoko on 250 g. Tuotteiden vähittäismyyntihinta on 2,59 – 3,59 e. Saatavuus: Prismat, S-Marketit, Stockmannin Herkut ja hyvin varustellut K-ryhmän myymälät.

Lisätiedot
Sevan, maajohtaja Annika Kumpunen, annika@sevan.fi, +358 (0) 40 5909703

www.sevan.se
https://www.facebook.com/sevansuomi

Kuvat tiedotteen liitetiedostoista tai mari.cadaut@viestintamakua.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs