Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » 180-vuotias Hotelli Seurahuone Helsinki palaa uudistetun ravintolan kautta juurilleen meren ääreen - Uusi Brasserie Le Havre henkii kepeää ranskalaisuutta

Restel Hotel Group

180-vuotias Hotelli Seurahuone Helsinki palaa uudistetun ravintolan kautta juurilleen meren ääreen - Uusi Brasserie Le Havre henkii kepeää ranskalaisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2013 klo 13:31
Julkaisija: Restel Hotel Group

Brasserie Le Havren nimen juuret ulottuvat Hotelli Seurahuoneen ensimmäiseen sijaintipaikkaan Kauppatorin rantaan. Nimi kunnioittaa myös eurooppalaisen ruokakulttuurin ydintä, ranskalaista brasserie-tyyppistä keittiötä. Ravintolan menu tulee sisältämään rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista. Ravintolan kanssa samaan aikaan avautuvat myös Seurahuoneen Juhlakerros sekä Bar Socis, joka on palautettu entiseen loistoonsa upeine suihkulähteineen. Juhlavuotta viettävä, Helsingin rautatieaseman läheisyydessä sijaitsevan Seurahuoneen ravintolakokonaisuus tulee uudistuksen kautta lähemmäksi kaupunkilaisia sekä makunautinnoiltaan että puitteiltaan. Ravintola avautuu perjantaina maaliskuun 1. päivä kello 15.

 

Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö Jarmo Pihkalan käsialaa. Makumaailmassa ranskalaisuus näkyy niin makujen aitoudessa ja selkeydessä kuin annoksien runsaudessakin. Tyypilliseen ranskalaiseen brasserie-henkeen annokset voidaan myös jakaa pöytäseurueen kesken. Ranskalaiset maalaissiiderit ja ruokaan ja tunnelmaan sopiva viinivalikoima yhdessä ranskalaisen musiikin kanssa täydentävät makuelämyksen. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 100.

Koko päivän voimassa olevalta à la carte -listalta löytyy modernilla otteella valmistettujen perinteisten ranskalaisten annosten lisäksi, etenkin lounaalla, tarjottavia päivän annoksia (plat du jour). Arkisin tarjolla olevalla lounaalla pääsee myös nauttimaan runsaasta salaattipöydästä ja päivän keitoista. Sunnuntaisin tarjottava Le Havren Brunssi tuo oman ranskalaisen lisänsä kaupungin brunssivalikoimaan. Lisäksi Hotelli Seurahuoneen aamiaiskonsepti uudistuu ravintoloiden avaamisen yhteydessä. Brasserie Le Havre tulee olemaan hinnoiltaan kuluttajaystävällinen.

Tarjoilijoiden asukokonaisuuden täydentää uniikki esiliina, jossa esiintyy vivahdus ranskalaista romantiikkaa. Pitsillä höystetty musta-valkoinen kukkakuosi, IvanaHelsinki for Seurahuone, tuo raikkaan kontrastin historialliseen miljööseen. Sisustuksessa lattialaatat korostavat brasserie-ilmettä, ja ikkunapöytien korotettu lattia nostaa asiakkaan Kaivokadun aitiopaikalle. Historialliset kattokruunut ja läpikuultavat verhot tuovat oman hienovaraisen lisänsä tilaan. Sisustussuunnittelusta on vastannut Anne Berner Vallila Interior Oy:stä.

Uudistetussa Bar Sociksessa voi aistia menneen ajan elokuvamaailman glamour-henkeä

Bar Sociksen tuotevalikoima tulee sisältämään old school -drinkkejä ja -cocktaileja nykypäivään sovellettuina, laajan valikoiman aperitiiveja, digestiivejä ja kuohuviiniä sekä pientä syötävää. Elokuvamainen sisustus upeine alkuperäisine suihkulähteineen sekä ilmapiiriin sopiva musiikki ja elokuvat luovat tunnelmaan ranskalaisen vivahteen.

Aukioloajat:

Brasserie Le Havre ma-ti klo 11.30-22.00, ke-pe klo 11.30-23.00, la klo 15.00-23.00, su klo 11.30-16.00

Bar Socis ma-ke klo 15.00-23.00, to-la klo 15.00-01.00

Le Havren Brunssi su klo 11.30 alkaen (alkaa 10.3.2013)

 

Lisätiedot: 

Gabor Pusztai, aluejohtaja, Helsingin alue, +358 400 605 274, gabor.pusztai@restel.fi

Satu Järvelä, kehitysjohtaja, ravintolat, + 358 40 1539 988, satu.jarvela@restel.fi

Heli Beckman, ravintolapäällikkö, Brasserie Le Havre, 09 69141, heli.beckman@restel.fi

 

Brasserie Le Havre
Hotelli Seurahuone Helsinki, Kaivokatu 12, 00100 HELSINKI, +358 9 69141
www.hotelliseurahuone.fi | www.lehavre.fi | www.facebook.com/brasserielehavre

Liitetiedostot

Restel Hotel Group

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs