Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » WSP ostaa Santasalo Ky:n liiketoiminnan: vahvistusta yhdyskuntien ja kaupunkikeskustojen kaupalliseen kehittämiseen

WSP

WSP ostaa Santasalo Ky:n liiketoiminnan: vahvistusta yhdyskuntien ja kaupunkikeskustojen kaupalliseen kehittämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2014 klo 11:05
Julkaisija: WSP

Suomen johtaviin rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyrityksiin lukeutuva WSP ostaa kaupan konsultointipalveluihin erikoistuneen Santasalo Ky:n liiketoiminnan. Kaupan avulla WSP vahvistaa yhdyskuntien suunnitteluosaamista kaupan ja palveluiden alan asiantuntemuksella.

WSP:n uusi Kaupunkitalous ja kauppa -yksikön toiminta käynnistyi 1.6.2014.

”Perustetun yksikkömme ydinpalvelut ovat kaupan konsultointi ja taloudellisten vaikutusten arviointi. Tämä koskee erityisesti yhdyskunta- ja keskustakehityshankkeita, mutta myös liikenteen projekteja. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme suunnitelmia, joiden avulla yhdyskunnat menestyvät ja kehittyvät vetovoimaisemmiksi. Tärkeänä osana palveluitamme on myös suunnitelmiemme vaikutusten todentaminen”, Ympäristö- ja arkkitehtuurilinjan johtaja Terhi Tikkanen-Lindström WSP:ltä sanoo.

Perustetun yksikön päällikkönä toimii WSP:lle liiketoimintakaupan myötä siirtyvä Santasalon toimitusjohtaja, KTM Tuomas Santasalo. Santasalon lisäksi yksikössä työskentelee toinen Santasalolta WSP:lle siirtyvä asiantuntija, KTM Katja Koskela.

Santasalo Ky:n palveluihin ovat kuuluneet muun muassa kaupunkikeskustojen kaupallinen kehittäminen, kauppapaikka- ja kävelykatusuunnittelu, kaupan palveluverkkoselvitykset, kauppakeskusten ja liikerakennusten toiminnallinen suunnittelu sekä taloudellisten vaikutusten arviointi.

 

Lisätietoja:

Ympäristö- ja arkkitehtuurilinjan johtaja Terhi Tikkanen-Lindström, WSP, puh. 046 878 3130,

terhi.tikkanen-lindstrom@wspgroup.fi

WSP on monialainen suunnitteluyritys. Yritys tarjoaa kestäviä suunnittelu-, konsultointi-, tutkimus- ja muotoilupalveluja. WSP:n ydinpalvelut ovat Yhdyskuntasuunnittelu, Kiinteistöt, Teollisuuden palvelut ja WSP Bridges.

Suomen WSP on osa kansainvälistä WSP Groupia, jossa työskentelee noin 17 000 asiantuntijaa yli 300 toimistossa 30 maassa. Suomen WSP palveluksessa on noin 350 asiantuntijaa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 31,3 meur. www.wspgroup.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs