Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » VIIHTYISÄ KESKUSTA – KUNTALAISTEN YHTEINEN OLOHUONE/ Seminaari 4.5.2015 Mäntsälässä

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus

VIIHTYISÄ KESKUSTA – KUNTALAISTEN YHTEINEN OLOHUONE/ Seminaari 4.5.2015 Mäntsälässä

Kutsu.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 11:04
Julkaisija: Arkkitehtuurin tiedotuskeskus


Seminaari rakennetun ympäristön toimijoille ja vaikuttajille
Maanantaina 4.5.2015 klo 13–17 Mäntsälän kunnantalon valtuustosalissa, Heikinkuja 4

 

Tapahtuma kuuluu Maaseutu ja urbaani kohtaavat -teemalla vietettävän Uusimaa-viikon ohjelmaan. Mäntsälässä pidettävän seminaarin järjestää Arkkitehtuurin tiedotuskeskus
yhdessä Uudenmaan liiton, Uudenmaan ELY-keskuksen ja Mäntsälän kunnan kanssa.

Rakennetun ympäristön vastuullista, kokonaisvaltaista ja laatutietoista kehittämistä on pohtimassa edustava joukko alue- ja kuntahallinnon toimijoita yhdessä tutkijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Puhujina ovat mm. kaupunkitutkija Leo Kosonen, Vantaan kaupunkisuunnittelujohtaja Tarja Laine sekä paikallisista arkkitehtuuripoliittisista ohjelmista väitöskirjaa tekevä arkkitehti Petri Tuormala. Vuorovaikutteisista kaupunkikehittämisen 'täsmäiskuista' kertoo Uusi kaupunki  -kollektiivin edustaja, arkkitehti Heikki Riitahuhta.

Viihtyisä keskusta – kuntalaisten yhteinen olohuone -seminaarissa keskustellaan myös paikallisten arkkitehtuuripoliittisten ohjelmien vaikutuksista ja jaetaan kokemuksia päättäjien, viranomaisten ja asukkaiden välisestä yhteistyöstä. Demos Helsingin Tuuli Kaskisen moderoimaan vaikuttajapaneeliin osallistuvat Järvenpään kaupunginjohtaja Erkki Kukkonen, Mäntsälän kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anna Helin, Porvoon apulaiskaupunginjohtaja Fredrick von Schoultz sekä Tuusulan kuntakehitysjohtaja Hannu Haukkasalo.

Seminaari on avoin kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Tervetuloa!

Varmista paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon täällä.
Seuraa myös: http://archinfo.fi/

Seminaarin ohjelma liitteenä.

Tutustu myös julkaisuun: Yhteinen metropolimme – Uudenmaan arkkitehtuuripoliittiset tavoitteet 2014 - 2020

Kuvat: Tuula Palaste-Eerola

 

Liitetiedostot

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus on arkkitehtuurin alan asiantuntija-, yhteistyö- ja palveluorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa arkkitehtuurin yhteiskunnallista näkyvyyttä ja vaikuttavuutta sekä edistää suomalaisen arkkitehtuurin tunnettuutta kotimaassa ja maailmalla. Sen toimintaa ylläpitää Arkkitehtuurikeskus ry, jonka jäseniä ovat keskeiset suomalaiset arkkitehtuurijärjestöt ja -organisaatiot.

www.archinfo.fi & (f) Archinfo & www.finnisharchitecture.fi & (f) Archinfo Finland

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs