Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Vexve ja Vincit toteuttivat älykkään vedenmittauspalvelun – voit vähentää vedenkulutusta kymmenillä prosenteilla

Vincit

Vexve ja Vincit toteuttivat älykkään vedenmittauspalvelun – voit vähentää vedenkulutusta kymmenillä prosenteilla

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2013 klo 10:19
Julkaisija: Vincit

Käyttövesi ja sen lämmitys muodostavat jopa 40 % asuinkiinteistön kuluista. Asuntokohtainen vesimittari voi vähentää taloyhtiöissä vedenkulutusta kymmeniä prosentteja ja mahdollistaa tasapuolisen, kulutukseen pohjautuvan laskutuksen.

Tamperelainen ohjelmistotalo Vincit Oy toteutti sastamalalaiselle Vexve Oy:lle Vertolive-palvelun, jonka kautta asukkaat ja taloyhtiöiden isännöitsijät voivat seurata asuntojen vedenkulutusta. Vertolive hakee kulutustiedot Vexven valmistamista etäluettavista vesimittareista. Palvelu erittelee lämpimän ja kylmän veden kulutukset päivätasolla asuntokohtaisesti. Kulutustietoja voi seurata kätevästi internet-selaimella tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen näytöltä. Palvelu auttaa myös havaitsemaan vuodot nopeasti, jolloin lisävahingot voidaan torjua ja välttää mittavat korjaukset. Vertolive on toteutettu pilvipalveluna moderneja teknologioita hyödyntäen, ja se sai Finnbuild-messuilla Highlights-palkinnon.

Vexve Oy:n toimitusjohtaja Lasse Mannola:
– Valitsimme palvelua toteuttamaan Vincitin, koska halusimme ketterän kumppanin. Olemmekin olleet erittäin tyytyväisiä Vincitin kykyyn reagoida muutostarpeisiin.

– Vincit on erittäin iloinen, että saamme tehdä yhteistyötä Vexven kanssa ja samalla osallistua veden- ja energiankulutuksen vähentämistalkoisiin, Vincitin johtaja Pasi Kovanen kertoo.

 

Lisätietoja:

Pasi Kovanen
Vincit Oy / Johtaja
050 374 9132
pasi.kovanen@vincit.fi

Lasse Mannola
Vexve Oy / Toimitusjohtaja
050 360 8850
lasse.mannola@vexve.fi

 

 

Liitetiedostot

Vincit Oy on vuonna 2007 Tampereen Hervannassa perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 72 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi

Vexve Oy on yli 50-vuotias suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut energian säästämiseen tarkoitettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Vexve Verto on kotimainen markkinajohtaja etäluettavissa vesimittareissa. Verton älykäs vedenmittauspalvelu on käytössä jo yli 90 000 suomalaisessa kerrostalokodissa. Vexve-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli n. 49 M€ ja se työllisti n. 160 henkilöä. www.vexve.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs