Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Vedensäästöyritys vahvistaa johtoaan kovan luokan ammattilaisilla

Envera Oy

Vedensäästöyritys vahvistaa johtoaan kovan luokan ammattilaisilla

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2015 klo 08:00
Julkaisija: Envera Oy

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera Oy:n johto vahvistuu Pekka Tammelan ja Matti Nevalan liittyessä yhtiön hallitukseen ja omistajiksi. Enveran perustajaosakkaat Henri Kajula ja Joe Hamari jatkavat hallituksen jäseninä.

”Tarkoituksemme on kasvaa nopeasti Suomen johtavaksi kiinteistöjen vedensäästöpalvelujen toimittajaksi”, toimitusjohtaja Henri Kajula kertoo. ”Vahvistamalla yhtiön strategista ja operatiivista johtoa tuomme tavoitteen entistäkin lähemmäksi.”

KTM, KHT Pekka Tammela toimii mm. hallituksen puheenjohtajana pörssiyhtiö Revenio Group Oyj:ssä, jonka arvo on yli viisinkertaistunut viimeisen viiden vuoden aikana. Tammelalla on vahvat näytöt pitkäjänteisen ja menestyksekkään kasvustrategian luomisesta. 

”Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen vedensäästöpotentiaali on satoja miljoonia euroja vuodessa. Olen todella innostunut mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa Enveran kasvutarinaa”, Tammela sanoo.

Tradenomi Matti Nevala on toiminut aiemmin toimitusjohtajana Suomen nopeimmin kasvaviin yrityksiin lukeutuvassa Ouman Energiatehokkuus-palvelut Oy:ssä. Nevalalla on vahvat näytöt kasvuyritysten johtamisesta ja hän työskenteleekin jatkossa Enveran hallituksen lisäksi yhtiön markkinointijohtajana:

”Enveran Fiksuvesi-palvelu tuo helposti mitattavaa lisäarvoa kiinteistönomistajalle. Lähden hyvällä höyryllä Enveran energiseen tiimiin rakentamaan maailmanluokan palvelukokemusta asiakkaillemme.”

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Henri Kajula, 045 631 6186, henri.kajula@envera.fi

Markkinointijohtaja Matti Nevala, 045 650 5720, matti.nevala@envera.fi

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Tammela, 040 503 9009, pekka.tammela@pjmaa.fi

Liitetiedostot

Envera Oy on vedensäästöalan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa ja Tampereella. Yhtiö palvelee satoja taloyhtiöitä ja Suomen johtavia kiinteistönomistajia säästäen niiden vedenkulutuksessa keskimäärin yli 20 %. Katso lisää osoitteessa www.envera.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs