Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Uusia koteja Lauttasaareen Kiviaidankadulle

Skanska Oy

Uusia koteja Lauttasaareen Kiviaidankadulle

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2016 klo 09:00
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska on käynnistänyt Delta-korttelin viimeisen asuintalon asuntojen myynnin Helsingin Lauttasaaressa. As. Oy Helsingin Antonio rakennetaan osoitteeseen Kiviaidankatu 9, ja se täydentää neljän talon kokonaisuuden.

Kiviaidankadun neljä uudisrakennusta eli Claudio, Cordelia, Ariel ja Antonio muodostavat kadun toisella puolella sijaitsevalle vanhalle Villakehräämölle eräänlaisen vastaparin, jolloin katukuvasta syntyy kiinnostava.

”Alueen vanhempaa rakennuskantaa edustava Villakehräämö piippuineen on ympäristössään erottuva maamerkki. Rakennuksessa vuorottelevat katutilaa lähempänä ja kauempana olevat osat, ikään kuin E-kirjaimen sakarat. Sama muotokieli toistuu Delta-korttelin kaikissa uusissa asuintaloissa”, kertoo hankekehityspäällikkö Satu Ryynänen Skanska Kodeista.

”Delta-korttelin asukkailla on palvelut todella lähellä, sillä kävelymatkan päässä Antoniosta löytyvät ruokakaupat, kampaamot, pikkuliikkeet, ravintolat, koulut, päiväkodit ja terveyspalvelut sekä useat kuntosalit ja urheilukentät. Esimerkiksi lähin liikuntakeskus sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä Antoniosta. Villakehräämössä on lisäksi K-Supermarket”, jatkaa Ryynänen.

Tulevaisuudessa vaihtoehtojen kirjo vain paranee, kun Lauttasaaren vanhan ostoskeskuksen tilalle valmistuu uusi kauppakeskus, jossa on myös suuri päivittäistavarakauppa.

5–7-kerroksiseen, yksiportaiseen Antonioon tulee yhteensä 49 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat 25,5 neliön ja 115,5 neliön välillä. Osa asunnoista on saunattomia, mutta asuntoyhtiössä on saunaosasto. Antonion autohalliin pääsee suoraan hissillä. Antoniossa on myös useita myytäviä liiketiloja, joiden pinta-ala on yhteensä noin 320 neliötä. Antonion arvioitu valmistuminen on joulukuu 2017.

Antonio muodostaa yhdessä muiden Delta-korttelin asuinrakennusten kanssa suojaisan korttelipihan, jossa kaikenikäiset viihtyvät.

Delta-korttelin rakentamista voi seurata korttelin omassa blogissa osoitteessa http://deltakorttelinblogi.skanska.fi/.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, Hankekehitysjohtaja Satu Ryynänen, satu.ryynanen[at]skanska.fi tai puh. 040 727 8902

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanska Kotien asuntomyynti, asuntomyynti.paakaupunkiseutu[at]skanska.fi, puh. 0800 162 062

Liitetiedostot

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli noin 821 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 095.

www.skanska.fi/antonio

www.twitter.com/skanskafinland

www.facebook.com/skanskafinland

www.skanska.fi/blogit

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs