Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Uusia asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Samulinniemeen Päijänteen tuntumaan

TA-Yhtiöt

Uusia asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Samulinniemeen Päijänteen tuntumaan

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 09:00
Julkaisija: TA-Yhtiöt

TA-Yhtiöt rakennuttaa Jyväskylän Samulinniemeen, Päijänteen tuntumaan kaksikymmentä uutta asumisoikeusasuntoa. Yksikerroksinen rivitalo sekä kaksi kaksikerroksista luhtitaloa rakennetaan rauhalliselle alueelle lähelle pienvenesatamaa ja Kuokkalan kartanoa. Viihtyisällä alueella on hyvät ulkoilumaastot ja paikallisliikenneyhteydet. Lähimmät palvelut ovat Kuokkalassa, parin kilometrin päässä.

Kartanonranta 3:n asunnot ovat erikokoisia saunallisia kaksioita ja kolmioita. Viihtyisissä vaaleansävyisissä asunnoissa on laminaattilattiat, laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä keraamiset liedet. Luhtitaloasunnoissa asumismukavuutta lisäävät parvekkeet ja rivitaloasunnoissa terassit. Molempiin luhtitaloihin asennetaan lisäksi asumista helpottavat hissit.

Haku Kartanonranta 3:n asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 19.6.2016 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 30.6.2017.

TA-Yhtiöille on rakenteilla Jyväskylään kaksi muutakin uudiskohdetta. Asukkaat pääsevät muuttamaan niihin jo tämän kesän aikana. Viihtyisiä kerrostaloasuntoja on valmistumassa Palokkaan osoitteeseen Tiilitehtaantie 54 ja 56 kesäkuun lopulla sekä Keljonkankaalle osoitteeseen Kaijanlammentie 5 heinäkuun lopulla. Molemmissa kohteissa on vielä vapaana muutama asunto.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Jaana Koivisto, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3804, jaana.koivisto@ta.fi

Liitetiedostot

 
TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä noin 15 000 asuntoa. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1000 – 1400 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.

www.ta.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs