Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Uusi Siwa Käpylän Amerin taloon – Tuore ruokakauppa panostaa luomuun

Siwa

Uusi Siwa Käpylän Amerin taloon – Tuore ruokakauppa panostaa luomuun

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2015 klo 13:37
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikaupan investoinnit Helsingissä jatkuvat helmikuussa. Torstaina 12.2. klo 10 Käpylään avattava Siwa Mäkelänkatu 91 on viime toukokuun jälkeen jo kahdeksas Helsingissä avattava uusi Siwa. Uudessa Siwassa panostetaan vahvasti luomuun.

Mäkelänkadun ja Koskelantien risteyksessä sijaitsevassa niin kutsutussa Amerin talossa avattava Siwa Mäkelänkatu 91 on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus on myymälässä lähes puolet. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Lähes 400-neliöisen ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi käy sujuvasti uudella palvelukassalla. Mäkelänkadun Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa palvelee viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Käpylän asukkaat saavat täysin uudenlaisen lähikaupan, ja meillä on kaupalle kovat odotukset! Aiemmin vastaavanlaisia, suuria uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu Helsingissä Heikinlaaksoon, Suutarilaan, Mellunmäkeen ja viimeksi tammikuussa Töyrynummelle. Asiakkaat ovat ottaneet kauppojen laajan tuoretuotevalikoiman ja uudenlaisen paistopisteen erittäin hyvin vastaan, aluemyyntipäällikkö Perttu Kinnunen kertoo.

Luomuvalikoimaa kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa

Uuden Siwan vahvuutena on hyvä sijainti vilkkaassa Mäkelänkadun ja Koskelantien risteyksessä, Käpylän maamerkkinä tunnetussa Amerin talossa. Pidemmän aikaa jatkuneen remontin myötä tila uudistuu viihtyisäksi kaupunginosan keskukseksi. Siwan lisäksi liikekeskuksessa on tilat muun muassa uudelle kuntokeskukselle, kahvilalle ja muille palveluyrityksille. Myöhemmin kauppakeskuksen yhteyteen on suunnitteilla parkkihalli.

Amerin talon remonttia on seurattu ilolla myös Käpylä-Seurassa.

– Alueen palveluiden parantuminen uuden kauppakeskuksen myötä palvelee koko Käpylää ja erityisesti Länsi-Käpylän aluetta, jossa päivittäistavarakauppaa ei pitkään aikaan ole ollut. Myös muiden tarpeellisten arkisten palvelujen saaminen kauppakeskukseen on myönteinen asia, kommentoi Käpylä-Seuran puolesta hallituksen jäsen Jouni Aavaluoma.

Mäkelänkadun Siwassa panostetaan erityisen vahvasti luomutuotteisiin.  Alkuvaiheessa valikoimiin tulee useita kymmeniä luomutuotteita, joita ei perus-Siwan luomuvalikoimasta vielä löydy, ja myöhemmin valikoimaa laajennetaan asiakaspalautteen pohjalta. Luomutuotteita on painotettu muita Siwoja enemmän myös Suomenlinnassa ja Kaivopuistossa.

– Luomu kiinnostaa lähialueen asukkaita, ja haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin tavanomaista laajemmalla luomutuotevalikoimalla. Kuuntelemme alusta lähtien tarkalla korvalla asiakkaiden toiveita ja laajennamme valikoimaa myöhemmin palautteen pohjalta, aluemyyntipäällikkö Perttu Kinnunen lupaa.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Uusi Siwa Mäkelänkatu on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa.

Investoinneilla on parannettu Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on ollut positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta. Mäkelänkadun Siwa työllistää kuusi aivan uutta työntekijää muutaman muista kaupoista siirtyvän lisäksi.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata tänä vuonna valtakunnallisesti vähintään 20 uutta Siwaa ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti. Helsinki on yksi Suomen Lähikaupan painopistealueista, jossa haluamme voimakkaasti panostaa kauppaverkkoomme. Vajaan vuoden sisällä olemme uudistaneet tai avanneet Helsingissä 12 Siwaa, ja etsimme Helsingistä jatkuvasti lisää kauppapaikkoja, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Mäkelänkatu 91 avataan torstaina 12.2. klo 10 osoitteessa Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–la 7–23 ja su 9–23.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Perttu Kinnunen, PK 1, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3097 (Siwa Mäkelänkatu 91:n toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs