Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Uusi palvelu pysäyttää työmaavorot

Cramo

Uusi palvelu pysäyttää työmaavorot

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2012 klo 11:24
Julkaisija: Cramo

Uusi palvelu pysäyttää työmaiden pitkäkyntiset

Omaisuusrikokset aiheuttavat merkittäviä kustannuksia rakennustyömaille. Rakennuskonevuokraamo Cramon kehittämä uusi palvelu laittaa pisteen työmaavarkauksille.

Keskusrikospoliisin mukaan joka neljännestä yrityksestä on varastettu työvälineitä tai laitteita. Ilmoitettujen vahinkojen määrä on yleensä kymmenistä jopa satoihin tuhansiin euroihin. Tavallisimpia omaisuusrikoksia työmailla ovat ilkivalta, murrot, varkaudet ja tuhopoltot.

Paras tapa ehkäistä varkauksia ja onnettomuuksia on tehokas valvonta ja riskien ennaltaehkäiseminen. Rakennuskonevuokraamo Cramo tuo markkinoille yhdessä Finanssialan Keskusliiton (FK) kanssa kehittämänsä uuden palvelun, joka laittaa pisteen omaisuusrikoksille työmailla.

 – Cramo Security -turvaratkaisun ideana on suojata työmaat yhdellä paketilla, joka sisältää murto- ja palohälytysjärjestelmän, kameravalvonnan ja lukitukset. Yritys voi lisäpalveluina hankkia pakettiin myös tietoverkkoja ja tietoliikenneyhteyksiä. Tietääksemme palvelu on ainoa laatuaan Suomessa, kertoo Cramo Finlandin kehityspäällikkö Kai Palmén.

FK:n turvallisuusasiantuntija Aku Pänkäläinen kertoo, että Cramo Security täyttää FK:n tekemän Omaisuusturvarikollisuus työmailla -ohjeen vaatimukset. Vakuutusyhtiön suojeluohjeiden noudattaminen takaa sen, että vakuutusehdot täyttyvät ja vahingon sattuessa saadaan myös vakuutuksesta korvaus.

– Uskomme, ettei läheskään kaikkia työmaiden omaisuusrikoksia ilmoiteta poliisille, koska ilmoitusten tekeminen koetaan yrityksissä raskaaksi ja työlääksi. Yritys säästää aikaa ja rahaa, kun rikoksia ei tarvitse setviä jälkikäteen, Pänkäläinen sanoo.

 

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:

 

Cramo Finland Oy

Kai Palmén, kehityspäällikkö

p. 010 6611212,

sähköposti: kai.palmen@cramo.com

 

OS/G Viestintä

Mari Kuusinen

p. 040 1964374,

sähköposti: mari.kuusinen@osg.fi

 

Liitetiedostot

Cramo on täyden palvelun toimittaja, joka vuokraa koneita, kalustoa ja siirtokelpoisia tiloja rakennusyrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Uusien vuokrauskonseptien aktiivisen kehittämisen ansiosta Cramo tarjoaa laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman palveluita ja vuokrattavia tuotteita. Cramon noin 2 700 työntekijää palvelee 15 maassa yli 150 000 asiakasta. Vuokrattavia koneita ja laitteita on yli 200 000.  Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2011 oli 679,9 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Helsingin pörssissä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs