Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Uudet KotiVisio 2013 -messut järjestetään lokakuussa Tampereella

Tampereen Messut

Uudet KotiVisio 2013 -messut järjestetään lokakuussa Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2013 klo 15:01
Julkaisija: Tampereen Messut

KOTONA VIIHTYMINEN ON UUDEN TAPAHTUMAN AVAINSANA

Tampereen Messut Oy järjestää ensi syksynä 4.–6.10.2013 ensimmäiset KotiVisio-messut. Uusi kotona viihtymisen messutapahtuma tarjoaa kokonaisvaltaisesti uusia ideoita ja persoonallisia ratkaisuja viihtyisään kotiin. Messuilla esitellään syksyn uusimmat sisustustrendit ja tuoteuutuudet sekä alan palvelut ja ajankohtaiset teemat. KotiVisio-messut korvaavat aiemmin järjestetyt kodin sisustamisen ja kunnostamisen Asta Koti -messut. Samaan aikaan KotiVisio 2013 -messujen kanssa toteutetaan Tampereen Taidemessut ja Keräily Syksy -tapahtuma.

Uusi KotiVisio-messutapahtuma keskittyy kodin viihtyvyyttä lisääviin teemoihin, tuotteisiin ja palveluihin. Messuilla nähdään muun muassa huonekaluja, pinta- ja sisustusmateriaaleja, tekstiilejä, sisustustarvikkeita sekä kodin tekniikkaa ja viihde-elektroniikkaa, keittiöitä, tulisijoja, kylpyhuoneita ja saunoja.

– Tuliterä kotona viihtymisen messutapahtuma KotiVisio 2013 esittelee erilaisia sisustusratkaisuja ja tarjoaa inspiraatiota niin pieneen pintaremonttiin kuin kokonaisvaltaiseen kodin uudistusprojektiin. Uusi tapahtuma tavoitteleekin kävijöiksi kaikkia, joilla on oma koti. Ajatuksena on innostaa messuvieraita visioimaan kotia, joka täyttää kaikki arjen vaatimukset, mutta myös toiveet viihtyisästä asumisesta. Messuilla esitellään kodin sisustamista ja viihtyvyyttä lisääviä elementtejä, tuotteita ja palveluita. Ohjelmasisällöstä tehdään myös monipuolinen ja ajankohtainen unohtamatta osaavia sisustamisen, remontoinnin ja suunnittelun ammattilaisia palveluineen. Samaan aikaan toteutettavat Tampereen Taidemessut tukevat erinomaisesti KotiVisio-messujen tarjontaa, kertoo projektipäällikkö Annina Niemi Tampereen Messut Oy:stä.

KotiVisio on uusi tapahtuma – Asta Koti -messut jäävät pois messuohjelmistosta

Tampereella on järjestetty kodin sisustamisen ja kunnostamisen Asta Koti -messut vuodesta 2009 lähtien. Asta on tapahtumana tuttu jo 80-luvulta. KotiVisio-messujen myötä syksyn Asta Koti -messut jäävät pois Tampereen Messut Oy:n ohjelmistosta. Rakentamisen ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja sen sijaan järjestetään jatkossakin joka kevät Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa.

– KotiVisio 2013 kokoaa yhteen kaikki kotinsa viihtyvyydestä ja sisustamisesta kiinnostuneet messukävijät sekä sisustusalan ammattilaiset. Haluamme selkeyttää messuohjelmistoamme, jotta sekä kävijät että näytteilleasettajat hahmottavat entistä paremmin keväällä ja syksyllä järjestettävien asumiseen sekä kodin kunnostamiseen liittyvien tapahtumien eron. Asta Rakentaja keskittyy ensisijaisesti rakentamiseen ja remontointiin, kun taas KotiVisio nostaa esille sisustamista, pientä pintaremonttia ja kodin viihtyvyyteen liittyviä ratkaisuja aiempaa laajemmin, sanoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

Samaan aikaan Tampereen Taidemessut ja Keräily Syksy

KotiVision kanssa samanaikaisesti pidetään Tampereen Taidemessut ja Keräily Syksy -tapahtuma, joten tapahtumakokonaisuudessa on luvassa kattavat valikoimat sisustamisen tuotteita ja palveluita, taidetta sekä keräilyesineitä. Kolmannen kerran toteutettavat Tampereen Taidemessut ovat vakiinnuttaneet jo nyt paikkansa suosittuina taidehankintojen ja -harrastamisen erikoismessuina, jotka tuovat taiteen lähelle suurta yleisöä.  Messuilla on esillä ja myynnissä lukuisten taitelijoiden töitä. Lisäksi messut tarjoavat ideoita ja tuotteita alan harrastajille. Tapahtumassa nähdään ja kuullaan useita myös nimekkäitä taiteilijoita. Pääosin kuvataidetta esittelevillä messuilla voi lisäksi tutustua muun muassa video- ja valokuvataiteeseen sekä veistoksiin. Keräily Syksy on keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma, joka järjestetään jo 43. kerran.

MEDIAMATERIAALIT: KotiVisio-messujen ja Tampereen Taidemessujen uudet logot ovat ladattavissa tapahtumien nettisivuilta, josta löytyvät myös linkit lehdistötiedotteisiin ja kuvapankkiin. KotiVision mediasivut:www.kotivisiomessut.fi (Medialle). Tampereen Taidemessujen mediasivut: www.tampereentaidemessut.fi (Medialle).

LISÄTIEDOT: www.kotivisiomessut.fi, www.tampereentaidemessut.fi, www.kerailymessut.fi  
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Annina Niemi, projektipäällikkö, p. 040 481 2220, annina.niemi@tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu@tampereenmessut.fi
Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0400 914 877, meri.mattila@tampereenmessut.fi
Tampereen Taidemessut: Irma Ruunu, projektipäällikkö, p. 050 573 8866, irma.ruunu@tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs