Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Uponorin uusi Smatrix HP Parviaisen asuntomessukotiin

Uponor

Uponorin uusi Smatrix HP Parviaisen asuntomessukotiin

Tiedote.
Julkaistu: 29.06.2016 klo 09:15
Julkaisija: Uponor

Asuntomessut avataan Seinäjoella ensi viikon perjantaina 8. heinäkuuta. Messualue Pruukinrantaan rakentui 34 omakotitaloa, joista yksi on paritalo. Paritalon rakennuttajat ovat Juha Haapamäki sekä Duudsoneista tuttu HP Parviainen. Hartman Koti Ankkuriin tulee Uponorilta kaikki vesi-, viemäri-, salaoja-, sadevesi- ja lämmitysputkistot sekä ilmanvaihto. Erityistä on, että paritaloon asennettiin Uponorin uusi etäohjattava lattialämmityksen ja -viilennyksen säätöjärjestelmä Uponor Smatrix Wave Plus.

Tyylikäs käyttökoti

Yksi messujen kantavista teemoista on pohjalaiset rakennus- ja puusepäntaidot ja sitä paritalon rakennuttajat haluavat edistää. Hartman Koti Ankkurin suunnittelu on tehty yhteistyössä rakennuttajien, Hartman Kodin arkkitehdin sekä sisustussuunnittelijan kanssa.

HP:n puheissa toistuvat usein sanat järkevä, käytännöllinen ja itselle sopiva.

- Tarkoituksena oli saada järkevä ja tyylikäs käyttökoti, joka on suunniteltu omiin tarpeisiin. Talosta tulee oman näköinen ja – tyylinen. Rakennusprojekti on aina iso ja hankkeessa lähtee helposti mopo käsistä. Budjetissa pysyminen vaatii kylmähermoisuutta, koska kaikkea pientä ja isompaa kivaa on tarjolla niin paljon, kuvailee HP.

Energiaystävälliset ja käytännölliset ratkaisut Uponorilta

Paritalon toinen rakennuttaja Juha Haapamäki on sähköalan ammattilainen. Haapamäki on osallistunut paritalon rakentamiseen, HP sen sijaan kertoi, että jättää rakennustyöt mielellään alan ammattilaisille. Haapamäki arvostaa käytännöllisyyttä ja hän painottaa, että laitteiden ja järjestelmien ohjattavuus ja helppokäyttöisyys on tärkeää.

Ensimmäisten joukossa Suomessa taloon asennettiin keväällä lanseerattu lattialämmityksen säätöjärjestelmä Uponor Smatrix Wave Plus. Se optimoi lämpötilan huonekohtaisesti ja tällä taataan paras mahdollinen asumismukavuus ja pieni energian kulutus. Turha säätäminen loppuu, kun järjestelmä tasapainottaa lämpötilan automaattisesti. Langaton Smatrix Wave Plus on helppo asentaa ja käyttää ja se sopii myös saneerauskohteisiin. U@home-etäkäyttösovelluksella lämmitystä voi hallita älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla.

- Taloon tulee  energiaystävälliset ratkaisut. On järkevää, että saadaan vähennettyä hukkalämpöä ja tehostettua energiankulutusta. Uudenlainen systeemi kuulostaa hienolta, kommentoi HP Parviainen.

LVI-urakoitsijana kohteessa on toiminut Uponor KOTI –jälleenmyyjä LVI-Katila Oy.

Asuntomessujen sulkeuduttua

Kun asuntomessujen ovet sulkeutuvat elokuun 7. päivä, Ankkuri-kotikin aloittaa normaalin arkensa. Kysymykseen mitä aiot tehdä ensimmäisenä, kun asuntomessut ovat ohitse, HP:lta tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä:

- Pakkohan se on ensimmäisenä saunaan mennä, naurahtaa selkeästi tyytyväinen rakennuttaja.

Lisätiedot: 

Uponor Suomi Oy
Markkinointipäällikkö Juha Hietanen
Puhelin 020 129 2241
Juha.Hietanen@uponor.com

Lattialämmityksen ja -viilennyksen tuotepäällikkö Mikko Nieminen
Puhelin 020 129 2684
Mikko.Nieminen@uponor.com

Kuvia voi käyttää vapaasti juttujen yhteydessä. Havainnekuvaan merkintä Hartman Koti, tuotekuviin Uponor. 

Asuntomessut Seinäjoella 8.7.-7.8.2016.
Asuntomessukohde numero 14 A/B Hartman Koti Ankkuri, rakennuttajina Juha Haapamäki ja HP Parviainen. Uponorin muista asuntomessukohteista esimerkkinä myös luistelija Pekka Koskelan rakennuttama Talo Koskela, kohdenumero 34.

www.asuntomessut.fi/seinajoki

 

Liitetiedostot

Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen sekä kunnallistekniikan ja ympäristörakentamisen segmenttejä. Uponorin palveluksessa on noin 3 700 henkeä 30 maassa, etupäässä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2015 Uponorin liikevaihto oli noin 1 050 miljoonaa euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponor.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs