Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Uponor käynnistää tuotannon Venäjällä

Uponor

Uponor käynnistää tuotannon Venäjällä

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2015 klo 12:15
Julkaisija: Uponor

Eristettyjen Ecoflex-putkien tuotantolinja vastaa kysyntään Venäjällä ja IVY-markkinoilla

Osana yhtiön kasvusuunnitelmia Venäjällä, Uponor avasi tehtaan Annolovoon Leningradin alueella 1.10.2015. Tuotantolaitos on suunniteltu tuottamaan miljoona metriä Ecoflex-eristeputkea paikalliseen lämmönjakeluun vuosittain sekä vastaamaan Venäjän ja muiden IVY-maiden kysyntään. 

“Olemme yhtiönä toimineet Venäjällä jo 20 vuoden ajan, ja olen iloinen siitä, että myös tuotantomme käynnistys on nyt edennyt sujuvasti. Uskon, että Venäjän kasvavat markkinat ja erityisesti Pietarin alueen energiamarkkinat tarjoavat pitkällä aikavälillä vakaan pohjan uudelle tuotantolaitokselle ja paikalliselle henkilöstöllemme”, toteaa Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski.

Muoviputkien osuus Venäjän markkinoilla on tällä hetkellä 30–35 prosenttia ja segmentti kehittyy voimakkaasti. Erityisesti energiatehokkaiden tuotteiden kysyntä kasvaa Venäjällä, mikä paikallisen tuotannon ja kehittyneiden logistiikkamahdollisuuksien myötä auttaa Uponoria vastamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä tehokkaammin.

Eristetyt Ecoflex-putkistot paikalliseen lämmönjakeluun 

Uponorin Ecoflex on joustava, eristetty muoviputkijärjestelmä, joka on suunniteltu veden ja lämmön kuljettamiseen sekä rakennuksen sisällä että niiden välillä. Järjestelmää käytetään lämmitys- tai jäähdytysverkostoihin sekä lämpimän ja kylmän veden jakeluun.

Eristetyt putket vähentävät tehokkaasti lämmön karkausta tai ei-toivottua lämpenemistä myös suuremmilla etäisyyksillä. Materiaalin keveyden ja joustavuuden ansiosta verkoston asentaminen voidaan tehdä nopeasti ja tehokkaasti jopa vaikeissa olosuhteissa. 

Annolovon tehtaassa Uponorin teollisuuslattialämmitys

Koska Uponor on erikoistunut vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin, oli luonnollista asentaa yhtiön oma järjestelmä tähän uudisrakennukseen. Annolovon tehdas käyttää Uponorin teollisuuslattialämmitysjärjestelmää, joka tarjoaa miellyttävän sisäilman ja työympäristön. Järjestelmä toimii alhaisessa lämpötilassa ja on siksi energiatehokas ja ympäristöystävällinen.

Lisätietoja:

Tarmo Anttila, viestintäjohtaja
Uponor Oyj
puh. 020 129 2852 

Julkaisuvapaat kuvat liitteenä, kuviin merkintä Uponor. Kuvatekstit: 
Tehdaskuva: Uponorin Ecoflex-tehdas Annolovossa Venäjällä. 
Tuotantolinjakuva: Eristettyjen Ecoflex-putkien tuotantolinja avattiin 1.10. 2015 Venäjän Annolovossa.

Liitetiedostot

Uponor lyhyesti 
Uponor on yksi johtavista asuin- ja liikerakennusten sisäilmasto- ja käyttövesijärjestelmien toimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pohjois-Euroopassa Uponor on myös merkittävä yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmien toimittaja. Uponorissa työskentelee yhteensä noin 3 800 henkilöä 30 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 ylitti miljardi euroa. Uponorin osake on listattu NASDAQ Helsingissä. uponor.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs