Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » TTS Työtehoseuran tuloksellisuus - ammatillisen koulutuksen huippua

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseuran tuloksellisuus - ammatillisen koulutuksen huippua

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 09:59
Julkaisija: TTS Työtehoseura


Opetushallitus mittaa vuosittain ammatillisten oppilaitosten tuloksellisuutta. Muihin Uudenmaan alueen suuriin monialaisiin ammatillisen koulutuksen järjestäjiin verrattuna  TTS Työtehoseura on ykkönen (tulosindeksi 1082). TTS:lle tulleet opiskelijat valmistuvat sovitussa aikataulussa ja myös työllistyvät hyvin opintojen jälkeen. Tuloksellisuuden mittauksen pohjana on mm. opiskelijoiden valmistuminen, työllistyminen ja jatko-opintoihin sijoittuminen sekä henkilökunnan pätevöitymisaste ja kehittäminen. Tuloksellisuusvertailussa TTS Työtehoseura päihitti tulosindeksillään kaikki muut Uudenmaan suuret, monialaiset koulutuksenjärjestäjät kuten Helsingin Stadian, Keski-Uudenmaan Keudan, Vantaan Varian ja Espoon Omnian.

TTS:n toimitusjohtaja Juha Ojala pitää tulosta erinomaisena osoituksena yksityisten koulutuksenjärjestäjien kyvystä tuottaa huippulaadukasta koulutusta. Hänen mukaansa ammatillisessa koulutuksessakin tarvitaan oppilaitosten välistä kilpailua, jotta varmistetaan koulutuksen laatu ja vaikuttavuus.

TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 10000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien toiminnallisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs