Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Topi-Keittiöt on vahvasti mukana Seinäjoen Asuntomessuilla

Topi-Keittiöt Oy

Topi-Keittiöt on vahvasti mukana Seinäjoen Asuntomessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 10:20
Julkaisija: Topi-Keittiöt Oy

Kalajokinen kiintokalustevalmistaja Topi-Keittiöt Oy on mukana Seinäjoen Asuntomessuilla seitsemässä kohteessa. Topi-Keittiöiden kalusteita on esillä Kannustalon Pohjanmaa-talossa, Mammuttikodin Villa Roihussa, Design-Talon Triossa ja Lakea Kiinteistön Puukerrostalo Mäihässä niin keittiössä kuin kodin muissa tiloissa. Lisäksi Topi-Keittiöillä on kalusteita Mammuttikodin erillisessä ulko-osastossa.

 ”Asuntomessut on monipuolinen tapahtuma jossa on rakentamisen ajankohtaiset asiat esillä. Myös kävijät voivat tutusta erilaisiin Topi-keittiöihin ja –kalusteisiin samalla kertaa. Toteutamme yksilöllisiä ratkaisuja koteihin – monipuolinen mallistomme tulee esille näin useassa Asuntomessujen kohteessa,”  kertoo Topi-Keittiöiden myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors.    

Topi-Keittiöltä on tulossa uusi vaalean harmaa oviväri, joka on nähtävillä Kannustalon Pohjanmaa-talossa kohteessa 24. Koko talossa on käytetty Helena Karihtalan suunnittelemaa Lato-ovimallia, joka on maalattu MDF-ovi sormikololla. Uusi väri, vaalean harmaa, sopii hyvin Pohjanmaa –talon keittiöön ja on vaalean raikas väri. ”Teemme yhteistyötä Kannustalon ja Helena Karihtalan kanssa hienossa ja upessa talokokonaisuudessa.” kertoo Ojala-Fors. Myös Topi-Keittiöiden oma osasto sijoittuu tänä vuonna Kannustalon Pohjanmaa-talon yhteyteen.

Mammuttikodin Villa Roihussa, kohteessa 18 on esillä keittiössä Hohto-ovimalli valkoisella listavetimellä. Talon muiden tilojen kalusteet noudattelevat myös valkoisia sävyä. Design-Talo Trion keittiöstä, kohteesta 27, löytyy sormiurallinen Säde-ovi, joka tuo linjakasta ilmettä keittiöön. ”Valmiiden talopakettin rakentaminen on yleistynyt ja ostajat haluavat talopaketteihin persoonallisia ratkaisuja. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaihtoehtoja, joilla he voivat tehdä kodistaan oman näköisensä. Villa Roihu ja Trio ovat kauniita kohteita, joita kannattaa tulla katsomaan kauempaankin” Ojala-Fors jatkaa.

Lakea Kiinteistön puukerrostalo Mäihässä kohteissa 2,3 ja 4 on esillä kolme asuntoa, joiden keittiöissä on käytetty valkoista ja puukuosia. ”Kalusteet on suunniteltu talon henkeen ja ostajien moneen makuun sopiviksi, joten värivalinnat ovat hillittyjä. Lisäksi puukuosit ovat vahvassa nousussa, ja ne sopivat suomalaiseen sisustukseen”, Ojala-Fors kuvailee.

Seinäjoen Asuntomessut ovat 8.7.-7.8. Lisätietoja Asuntomessuista www.asuntomessut.fi.

Lisätietoja Topi-Keittiöiden kohteista: myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors, riitta.ojala-fors@topi-keittiot.fi

Kuvat
Villa Roihu, lähde Mammuttikoti
Pohjanmaa, lähde Kannustalo

Liitetiedostot

Topi-Keittiöt Oy – tutummin Topi. Olemme valmistaneet suomalaisille laatukeittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita jo yli 75 vuotta. Vuonna 1939 Toivo Ojala perusti Kalajoelle pienen puusepänverstaan, joka on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kiintokalustetehtaista ja kotimaisen keittiösuunnittelun edelläkävijöistä. www.topi-keittiot.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs