Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Tatu Turunen Kulhosta liittyy Cramo Urheiluakatemiaan

Cramo

Tatu Turunen Kulhosta liittyy Cramo Urheiluakatemiaan

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 10:00
Julkaisija: Cramo

Judoka Tatu Turunen joensuulaisesta Joen Yawarasta kutsutaan mukaan rakennuskonevuokraamo Cramon sponsorointiohjelmaan nuorille urheilijoille.

Cramo kutsuu Urheiluakatemiaansa Turusen lisäksi tänä vuonna Matias Suomen, lajinaan slopestyle, Jessica Kerttusen, lajinaan pararatsastus, Jenni Saarisen lajinaan taitoluistelu sekä yleisurheilija Eerika Reunasen.

18-vuotias judoka Tatu Turunen on kotoisin Kulhosta ja harrastanut judoa 12 vuotta. Hän kuuluu Suomen 1. maajoukkueeseen.

-Lähivuosina toivon olevani edelleen ikäryhmäni Suomen kärjessä ja nousevani Euroopassa sarjani kärkijudokoihin. Pidemmällä tähtäimellä toivon löytäväni itseni miesten sarjoissa Pohjoismaiden ja Euroopan parhaiden judokoiden joukosta, Turunen kertoo.

Urheiluakatemia on Cramo Finlandin tukiohjelma, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä menestystä. Akatemiaan kutsutaan nousevia urheilijoita eri lajeista. Nuoret edustavat lajinsa kansallista kärkeä, ja heidän tähtäimessään on nousta maailman huipulle. Nuoret hyötyvät Urheiluakatemiasta muun muassa saamalla näkyvyyttä itselleen ja lajilleen Cramon kautta. Akatemialaisuus auttaa nuoria myös uusien yhteistyökumppaneiden etsimisessä.

-Saimme alkuvuodesta lukuisia hakemuksia Akatemiaamme. Huomioimme tämän vuoden lajivalinnoissamme myös perinteisesti ei niin tunnettuja lajeja, joiden voi olla vaikea saada muutoin näkyvyyttä. Haluamme tarjota nuorille lahjakkuuksille tilaisuuden päästä lajinsa huipulle riippumatta lajivalinnasta, kertoo Cramo Finland Oy:n Communications Specialist Maiju Nupponen.

Urheiluakatemia tukee Cramon arvovalintoja. Osana Cramon yhteiskuntavastuun strategiaa on edistää liikuntakulttuuria ja nuorisotyötä Suomessa.

-Seuraamme aktiivisesti nuorisourheilua ja haluamme rakentaa Suomea niin rakennustyömailla kuin tukemalla nuoria, lupaavia urheilutähtiäkin, sanoo Nupponen.

Cramo Urheiluakatemiaan valittiin tänä vuonna:

Matias Suomi, slopestyle, Freestyleseura Moebius, Tuusulan Kellokoski ja Kuusamo

Tatu Turunen, judo, Joen Yawara, Joensuu

Jessica Kerttunen, pararatsastus, Sipoo

Jenni Saarinen, taitoluistelu, Tapparan Taitoluistelijat, Tampere

Eerika Reunanen, yleisurheilu, Lempäälän Kisa Yleisurheilu, Lempäälä

 

Lisätietoja:

Cramo Finland Oy, Maiju Nupponen, Communications Specialist, GSM: +358 50 361 2314, sähköposti: maiju.nupponen@cramo.com

OS/G Viestintä, Mari Kuusinen, GSM: +358 40 196 4374, sähköposti: mari.kuusinen@osg.fi

Liitetiedostot

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs