Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Tampere on turvallinen asuntosijoituskohde

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Tampere on turvallinen asuntosijoituskohde

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2013 klo 10:15
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Suomen Vuokranantajien Pellervon taloustutkimuksella teettämän selvityksen mukaan Tampere on asuntosijoittajalle tuottoisimpia kohteita Suomessa. Skanska Talonrakennus tähyää Tampereella luottavaisin mielin tulevaisuuteen.
Muuttovoiton, yliopistojen ja muiden oppilaitosten sekä vireän elinkeinoelämän ansiosta Tampereella on kysyntää monenlaisille asunnoille. Skanska Talonrakennus Oy:n aluejohtajan Toni Tuomolan mukaan Tampereen kaupunkiseudulle muuttaa vuosittain noin 3 000 henkilöä.

Yksiöissä paras vuokratuotto
Eniten kysyntää on hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden tuntumassa sijaitseville pienille asunnoille.
– Niissä on paras vuokratuotto. Asunnonostajat edellyttävät asunnoilta riittävää makuutilaa ja olohuonetta sekä hyvin varusteltua keittiötä, Tuomola kertoo.

Skanska Talonrakennukselta löytyy kerrostaloja järven rannalta. Pienimmät asunnot ovat vajaan 40 neliön asuntoja, suurimmat yli sadan neliön asuntoja. Suosituimmat kohteet ovat Härmälänrannassa, Hervannassa ja keskustassa.
– Härmälänrannassa on useammantyyppisiä hyviä sijoituskohteita: pienempiä asuntoja lähellä julkisen liikenteen pysäkkejä ja rannassa arvokkaampia kohteita omakotitalosta kerrostaloon muuttaville. Hervantaan nousee 16-kerroksinen tornitalo, joka on komeine näköaloineen sijoittajalle hyvä kohde – vieressä ovat VTT, poliisikoulu, Hermia, Tampereen teknillinen yliopisto, palvelut sekä toimivat liikenneyhteydet keskustaan.

Ensi vuonna suunnitelmissa on rakentaa Tampereen rautatieaseman viereen 21-kerroksinen Rasti-tornitalo.
– Siihen on tulossa monenlaisia asuntoja 30 neliön yksiöistä hulppeisiin ylempien kerrosten näköalahuoneistoihin, Tuomola kehaisee.

Sijoittajia kiinnostaa Skanskan asuntojen laatu ja varustelutaso. – Korkeatasoinen keittiö, kodinkoneet ja isot parvekkeet antavat vastinetta sekä sijoittajan että itselleen asuntoa ostavan rahalle. Me kiinnitämme myös huomiota asuinaluesuunnitteluun, sillä asiakkaat vaativat lähialueilta enemmän kuin ennen. Enää ei riitä kiva asunto järven rannalla, siellä pitää olla myös toimivat ulkoilureitit ja pihapalvelut kuten laiturit, polut ja leikkikentät. Lähiympäristö halutaan kokea turvalliseksi ja viihtyisäksi. Panostamme lisäksi työturvallisuuteen, sillä se näkyy myös laadussa.

Asuntosijoittajalla on Tampereella vähän riskejä, jos rahoitus on hallinnassa.  – Kun asunnon ostaa isolta ja tunnetulta rakentajalta kasvukeskuksesta ja hyvältä alueelta toimivien liikenneyhteyksien varrelta, sijoituksella on hyvät edellytykset kunnon tuottoon.

Yhteydenotot: http://bit.ly/1aDZQ9I

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs