Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Talotekniikkateollisuuden puheenjohtajaksi Pekka Kuusniemi

Teknologiateollisuus ry

Talotekniikkateollisuuden puheenjohtajaksi Pekka Kuusniemi

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2014 klo 15:12
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

LVI-talotekniikkateollisuus ry on muuttanut nimensä lyhyempään ja jäsenistönsä toimialaa paremmin kuvaavaan muotoon Talotekniikkateollisuus ry. Liiton puheenjohtajaksi valittiin Oras Groupin toimitusjohtaja Pekka Kuusniemi.

Rakentaminen on Suomessa ollut alavireistä, vaikka korjausrakentamisen kasvu onkin kompensoinut uudisrakentamisen alamäkeä. Talotekniikkateollisuuden uusi puheenjohtaja Pekka Kuusniemi luo kuitenkin uskoa tulevaan.

"Yhdessä alan muiden ammattilaisten kanssa pystymme vaikuttamaan suomalaisen elämisen laadun kehittymiseen jatkossa vieläkin tehokkaammin. Huolimatta turbulentista markkinatilanteesta kehittyneillä ja laadukkailla talotekniikkateollisuuden tuotteilla on aina markkinoita", hän toteaa.

Varanpuheenjohtajana aloittava Tommi Uksila peräänkuuluttaa uusia innovaatioita, uskoa omaan tekemiseen ja yrittäjyyttä, jotta menestytään.

"Suomessa on paljon erinomaisen hyviä talotekniikka-alan yrityksiä. Talotekniikan osaaminen on Suomessa korkealla tasolla ja on varmistettava, että näin on jatkossakin. Vain siten pystymme edelleen parantamaan ja luomaan uutta rakentamisen teknologiaa, jolle on varmasti kysyntää myös kotimaan rajojen ulkopuolella. Tätä toimintaa pitää kehittää, rohkaista ja tukea”, hän korostaa.

Talotekniikkateollisuus ry:llä on aktiivinen rooli mm. tulevaisuuden energiatehokkaiden rakennusten määrittelyssä.

"Rakennusten energiatehokkuustavoitteiden saavuttamisessa talotekniikalla on keskeinen rooli. Tämä on käynyt selkeästi ilmi lähes nollaenergiarakennusten suuntaviivoja laskettaessa", toteaa yhdistyksen toimitusjohtaja Ilkka Salo.

Talotekniikka tuo vastaukset kiristyvään energiatehokkuuteen

LVI-talotekniikkateollisuus ry muuttaa nimensä lyhyempään ja jäsenistönsä toimialaa paremmin kuvaavaan muotoon Talotekniikkateollisuus ry.

"Tuotamme kiinteistöjen toiminnoille hallitut olosuhteet toimittamalla energiaa, vettä, ilmaa ja valoa tiedonsiirtoineen. Sähkön ja automaation osuus ratkaisuissamme lisääntyy ja siksi on tullut aika jättää yhdistyksemme nimestä tuo LVI-etuliite pois ", toteaa nyt täyttyvän kaksivuotisen puheenjohtajakautensa päätteeksi Jorma Grönholm Fläkt Woods Oy:stä.

Kiristyvät energiatehokkuusvaatimukset yhdistettynä hyvään sisäympäristöön saavutetaan tehokkaimmin taloteknisin keinoin.

"Kehittyneen talotekniikan rooli on yhä merkittävämpi energiatehokkaassa ja viihtyisässä asumisessa ja työn teossa", muistuttaa Grönholm.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Kuusniemi, Oras Oy, puh. 050 537 3883

Hallituksen varapuheenjohtaja Tommi Uksila, Climecon Oy, puh. 040 544 4451

Toimitusjohtaja Ilkka Salo, Talotekniikkateollisuus ry, puh. 040 847 9907

 

Talotekniikkateollisuus ry toimii alansa teollisuuden asiantuntija- ja yhteistyöfoorumina sekä vaikuttajana sidosryhmiin. Yhdistys on yksi Teknologiateollisuus ry:n toimialayhdistyksistä ja sen jäseninä ovat alan merkittävimmät Suomessa toimivat laitevalmistajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs