Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Syyskuussa voimaan astuva uusi energiamerkintädirektiivi ohjaa kuluttajia hankkimaan energiatehokkaampia laitteita

Scanoffice Oy

Syyskuussa voimaan astuva uusi energiamerkintädirektiivi ohjaa kuluttajia hankkimaan energiatehokkaampia laitteita

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2015 klo 09:58
Julkaisija: Scanoffice Oy

Syyskuussa voimaan astuva uusi energiamerkintädirektiivi ohjaa kuluttajia hankkimaan energiatehokkaampia laitteita

Tämän vuoden syyskuussa voimaan astuva uusi energiamerkintädirektiivi, ErP LOT 1 , koskee  kaikkia lämmitykseen ja lämpimän veden tuottamiseen tarkoitettuja lämpöpumppuja, joiden teho on maksimissaan 70kW. Erp LOT 2 -direktiivi koskee lämminvesivaraajia.  

26.9.2015 jälkeen kaikissa Euroopassa myydyissä ja asennetuissa maalämpö- sekä ilmavesi-lämpöpumpuissa tulee olla energiamerkintä. Laitteeseen kiinnitettävässä tarrassa pitää olla tiedot laitteen energialuokasta, äänitasosta sekä nominaalitehosta. Myös kaikissa Euroopassa myydyissä ja asennetuissa lämminvesivaraajissa tulee olla energiamerkintä, josta käy ilmi lämpöhäviö W sekä varaajan tilavuus.

Uuden direktiivin tavoitteena on ohjata kuluttajia kiinnittämään yhä enemmän huomiota laitteiden energialuokkaan ja näin suunnata hankintoja entistä energiatehokkaampiin laitteisiin.

Scanoffice  Group -yhtiön yritykset ovat ensimmäisiä lämpöpumppujen maahantuontiyrityksiä, joilla on vaadittavat energiamerkinnät laitteissa jo nyt. Yhtiön edustamat laitteet kuuluvat kaikki parhaaseen energialuokkaan.

Lisätietoja:  Pasi Hirvijärvi, p. 040-5353415, pasi.hirvijarvi@scanoffice.fi

-----------------------------------------------------------------------------------

 on Pohjoismaiden suurin lämpöpumppujen- ja ilmakäsittelylaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Scanoffice Groupille on alan paras asiantuntemus sekä laajin lämpöpumppuvalikoima;  ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.  Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista ja toimimme koko Skandinavian alueella. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina Scanoffice Groupin omassa testilaboratoriossa sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa. Vantaalla sijaitseva suomalainen yhtiö on perustettu vuonna 1984. Liikevaihto vuonna 2014 oli yli 34,5 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs