Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanskalle mittava tienpäällystysurakka Lapista

Skanska Oy

Skanskalle mittava tienpäällystysurakka Lapista

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2015 klo 14:00
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska Asfaltti ja Lapin ELY-keskus ovat allekirjoittaneet sopimuksen yksivuotisesta tienpäällystysurakasta. Urakassa uusitaan päällysteitä Rovaniemellä, Keminmaassa, Sodankylässä ja Inarissa yhteensä noin 120 km. Kohteet sijaitsevat pääosin valtatiellä 4.

Päällysteitä uusitaan perinteisellä ja rem-menetelmällä. Rem-menetelmässä vanha asfalttipäällyste kuumennetaan, jyrsitään irti, sekoitetaan uuden massan kanssa ja levitetään takaisin tielle. Lisäksi urakassa tehdään kahdessa kohteessa rakenteenparantamista, jossa korjataan routivia paikkoja vaihtamalla tien kerroksia 1,5 metrin syvyydeltä ja poistamalla pintaan nousseita maakiviä.

Eritysjärjestelyjä vaativia kohteita muun muassa liikenteenohjauksen osalta ovat Revontulitunnelin peruskaistojen sekä kahdentoista sillan päällysteiden uusiminen.

Urakan työt alkavat kesäkuun alussa 2015 rem-menetelmällä Keminmaassa ja Rovaniemellä. Urakka-aika on 1.6.−18.9.2015. Työt tehdään pääosin päiväsaikaan.

”Tämä urakka on Lapin ELY-keskuksessa mittavin tienpäällystysurakka tänä vuonna. Lisäksi kilpailutamme pienen päällysteurakan toukokuussa. Tämän urakan mahdollisti pääosin öljyn hinnan huomattava lasku”, sanoo ylläpidon asiantuntija Matti Ryhänen Lapin ELY-keskuksesta.

Lisätietoja:

Lapin ELY-keskus, ylläpidon asiantuntija Matti Ryhänen, puh. 02 9503 7255, matti.ryhanen[at]ely-keskus.fi

Skanska Asfaltti Oy, tuotantopäällikkö Vesa Räme, puh. 0400 393 488, vesa.rame[at]skanska.fi

Skanska Asfaltti Oy, työmaapäällikkö Hannu Ekonoja, puh. 0400 190 351, hannu.ekonoja[at]skanska.fi

Lue lisää ELY-keskusten tienpäällystysurakoista: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/paallysteet

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

www.facebook.com/skanskafinland

www.skanska.fi/blogit

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs