Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanska toteuttaa monipuolisen asuntokorttelin Lappeenrannan ydinkeskustaan

Skanska Oy

Skanska toteuttaa monipuolisen asuntokorttelin Lappeenrannan ydinkeskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2016 klo 12:29
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska rakentaa Lappeenrannan ydinkeskustaan Snellmaninkadulle, aivan Kauppatorin kulmalle, uuden asumiskokonaisuuden. Syksyllä 2017 valmistuvaan kortteliin tulee omistusasuntokohde sekä palveluasumista, jossa on vuokrattavia senioriasuntoja täyden palvelun Saga-palvelutalossa. Asumiskokonaisuutta on kehitetty Lappeenrannan vuonna 2013 järjestämän konseptikilpailun ehdotuksen pohjalta. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi rakennusta.

Toiseen rakennukseen tulee palveluasumista tarjoava Saga Care Finland Oy:n korkeatasoinen Saga-palvelutalo, jossa on yhteensä 69 kotia ikääntyneille. Saga-palvelutalo tarjoaa huipputason asumista, elämänlaatua ja ensiluokkaisia palveluita. Saga-palvelutalo mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on oma avara ja kaunis asunto. Lisäksi talosta löytyvät monipuoliset palvelut kuten laadukas ravintola, bistro, upea spa- ja saunaosasto sekä parturi-kampaamo.

Asukkaille on tarjolla neljä eritasoista palvelupakettia, joista he valitsevat yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Saga-palvelutalossa järjestetään aktiivista kulttuuri- ja harrastustoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Kahdeksankerroksinen As. Oy Lappeenrannan Loiste on puolestaan Skanska Kotien omistusasuntokohde, johon valmistuu 37 laadukasta ja valoisaa kaupunkikotia 41 neliön kaksioista 80 neliön kolmioihin. Asuntojen ennakkomarkkinointi on jo käynnissä.

Asuinkorttelin sisäpuolelle rajautuu viihtyisä piha-alue asukkaiden yhteiseen käyttöön. Tontilta löytyy autoilijoille katos- ja avopaikkoja, jotka myydään erillisinä osakkeina.

”Halusimme tuoda monipuolisia asumisvaihtoehtoja Lappeenrannan keskustaan ja tarjota vaivatonta asumista paraatipaikalla kaupungin sydämessä. Palveluasumisen kumppaniksemme valikoituivat Esperi Care -konserniin kuuluva Saga Care Finland Oy, joka vastaa palvelutalon toiminnasta, sekä kohteen omistava OP-Vuokratuotto”, sanoo Skanskan hankekehityspäällikkö Jukka Parkkamäki.

”Korttelista tulee arkkitehtonisesti ilmeikäs kokonaisuus, jossa yhdistyvät modernit muodot ja vanhan rakennusperinteen kunnioittaminen. Julkisivut ovat tummanruskeaa tiilipintaa, jonka kontrastiksi tuodaan piristäviä värielementtejä”, kertoo Skanska Kotien hankekehityspäällikkö Jukka Haaparanta

”Uusi Lappeenrannan Saga-palvelutalo on hyvä esimerkki nykyaikaisesta palveluasumisesta. Sagan asumiskonsepti on edelläkävijä alalla. Saga tarjoaa uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, seuraa sekä oman kodin kaikilla mukavuuksilla”, kuvaa Esperi Care -konsernin toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

"OP-Vuokratuotto on rakentanut kolmen vuoden aikana merkittävän asuntoportfolion suomalaisiin kasvukeskuksiin. Nyt käynnistynyt kohde täydentää asumisen tarjontaamme Lappeenrannassa yhdistäen Esperin tarjoamat palvelut kysyttyyn keskusta-asumiseen”, toteaa OP Ryhmän kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Markku Mäkiaho.
 

Lisätietoja:

Skanska Oy, hankekehityspäällikkö Jukka Parkkamäki, puh. 050 420 1142, jukka.parkkamaki[at]skanska.fi

Skanska Kodit, hankekehityspäällikkö Jukka Haaparanta, puh. 050 570 2789, jukka.haaparanta[at]skanska.fi

Skanska Talonrakennus Oy, työpäällikkö Timo Markkanen, puh. 040 527 6767, timo.markkanen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

OP Kiinteistösijoitus Oy, toimitusjohtaja Markku Mäkiaho, puh. 050 529 2055, markku.makiaho[at]op.fi

Esperi Care, toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, puh. 010 4088 114, marja.aarnio-isohanni[at]esperi.fi  

Tiedustelut Sagan palveluasunnoista, asiakkuuspäällikkö Laura Isohanni puh. 08000 6116, myynti.saga[at]sagacare.fi. Lisätietoa: www.sagacare.fi

Liitetiedostot


Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli noin 821 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 095.
 

Esperi Care -konserni tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 on yli 160 miljoonaa euroa. www.esperi.fi 

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

www.facebook.com/skanskafinland

www.skanska.fi/blogit

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs