Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanska toteuttaa Helsingin kaupungille 63 asumisoikeusasuntoa Pohjois-Haagaan

Skanska Oy

Skanska toteuttaa Helsingin kaupungille 63 asumisoikeusasuntoa Pohjois-Haagaan

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2014 klo 14:30
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska ja Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 63 senioreille suunnatun asumisoikeusasunnon rakentamisesta Pohjois-Haagaan osoitteeseen Eliel Saarisen tie 7−9.

Hämeenlinnanväylän tuntumassa sijaitsevien asuntojen rakentaminen alkaa 1.3.2014, ja asunnot valmistuvat syksyllä 2015. Urakkasumma on noin 11,5 miljoonaa euroa sisältäen arvonlisäveron.

Helsingin Asumisoikeus Oy Eliel käsittää kaksi rakennusta. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita, ja niiden keskipinta-ala on noin 60 neliömetriä. Osassa asunnoista on oma sauna. Rakennuksissa on osin muuratut, osin rapatut julkisivut. Samassa korttelissa on aiemmin valmistuneita asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja.

”Asunnot on suunnattu ensisijaisesti senioreille, mikä näkyy esimerkiksi siten, että esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Lisäksi julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät. Hämeenlinnanväylän läheisyys on huomioitu rakennuksen suunnittelussa, joten tulevien asukkaiden ei tarvitse olla huolissaan liikenteen melusta”, kertoo projektipäällikkö Mika Toikka Helsingin Asuntotuotantotoimisto ATT:sta.

Lisätietoja:

Helsingin Asuntotuotantotoimisto ATT, projektipäällikkö Mika Toikka, puh. (09) 310 232 56, mika.j.toikka@att.hel.fi

Skanska Talonrakennus Oy, rakennuspäällikkö Ari Kotilainen, puh. 0400 877 147, ari.kotilainen@skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela@skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2013 oli noin 798 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 190.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs