Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanska rakentaa uusia asuntoja Naantalin keskustaan

Skanska Oy

Skanska rakentaa uusia asuntoja Naantalin keskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2013 klo 08:18
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska rakentaa uuden asuinkorttelin Naantalin keskustaan. Ensimmäinen rakennus on 4-5 kerroksinen As. Oy Naantalin Vesperi, joka sijoittuu Naantalin linja-autoaseman kupeeseen. Kortteliin on suunnitteilla yhteensä kolme rakennusta ja yli 100 asuntoa.

Naantalin Vesperiin tulee 39 asuntoa. Suurin osa on kaksioita ja kolmioita, mutta mukana on myös loft-henkisiä ullakkoasuntoja. Huoneistokoot vaihtelevat 45,5 ja 92 neliön välillä. Lisäksi yhtiöön tulee 41 autohallipaikkaa.

”Uusille kodeille on Naantalissa kysyntää ja kiinnostus Vesperiin kertoo myös siitä, että asuminen uudessa nykyaikaisessa kerrostalokodissa palvelujen lähellä houkuttelee yhä useampia”, kertoo hankekehitysjohtaja Jari Martinmäki Skanska Kodeista.

”Aloitamme nyt ennakkomarkkinoinnin, ja suunnitelmissa on rakentamisen aloitus alkuvuodesta 2014, jolloin Vesperi valmistuisi arviolta keväällä 2015”, jatkaa Martinmäki.

”Naantalin Vesperin arkkitehtuuri harjakattoineen heijastelee Naantalin henkeä ja tunnelmaa. Vanhankaupungin satama on vain kävelymatkan päässä Vesperistä”, kuvailee pääsuunnittelija, arkkitehti SAFA Pekka Mäki turkulaisesta Arkkitehtitoimisto Sigge Oy:stä.

”Loft-henkisten ullakkoasuntojen erikoisuutena ovat kattoikkunat sekä suuret lasiliukuovet, joiden kautta on käynti parvekkeelle. Jokaisessa kodissa keittiö ja olohuone yhdistyvät avaraksi tilaksi, joka jatkuu lasitetulle parvekkeelle. Suunnittelussa olemme miettineet paljon arjen toimivuutta. Asumisen mukavuuskerrointa nostaa kellarikerroksen autohalli, jonne pääsee hissillä suoraan kotikerroksesta”, sanoo Mäki.

 

Lisätietoja:

Skanska Kodit, hankekehitysjohtaja Jari Martinmäki, puh. 040 590 0774, jari.martinmaki@skanska.fi

Arkkitehtitoimisto Sigge Oy, arkkitehti, SAFA Pekka Mäki, puh. 040 544 1794, pekka.maki@sigge.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela@skanska.fi

www.skanska.fi/vesperi

Liitetiedostot

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 980 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs