Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanska rakentaa uusia arvoasuntoja Oulun ydinkeskustaan

Skanska Oy

Skanska rakentaa uusia arvoasuntoja Oulun ydinkeskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2014 klo 12:00
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska rakentaa arvoasuntoja Oulun ydinkeskustaan kauppakeskus Valkean yhteyteen.

As. Oy Oulun Pajarinkulma rakennetaan aivan Oulun ydinkeskustaan kattojen ylle. Pajarinkulmaan valmistuu 66 uutta asuntoa, jotka sijoittuvat Kauppakeskus Valkean katolle seitsemään kerrokseen. Ylimpien kerrosten asunnot sijaitsevat katutasosta 12. kerroksessa. Oulun keskustan korkeimmasta asuinrakennuksesta avautuvat näkymät yli kaupungin.

”Pajarikulma on herättänyt todella paljon ennakkokiinnostusta. Kokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden asua aivan palvelujen ytimessä, mutta kodit ovat kaupungin vilinän yläpuolella omassa rauhassa. Asuntoja on toteutettu kauppakeskusten yhteyteen aikaisemmin muualla Suomessa, mutta nyt ensimmäistä kertaa Oulussa”, kertoo Skanska Kotien myyntipäällikkö Maarit Nevalainen.

Pajarinkulman asuntovalikoima on monipuolinen ja uusia koteja löytyy kompaktista yksiöstä hulppeaan 137,5 neliön huoneistoon, johon kuuluu myös 47,5 neliön kokoinen lasitettu terassiparveke.

Asunnot sijoittuvat 6.−12. kerroksiin ja kaikista kodeista on näkymät koko kaupungin yli. Viidennen kerroksen katolle tulee oleskelupiha, jossa on mm. puttausgreeni, petankkikenttä ja grillikatos. Paikoitus on kauppakeskuksen paikoitushallissa, josta on hissiyhteys asuinkerroksiin.

”Pajarinkulma toteutetaan samanaikaisesti Kauppakeskus Valkean sekä Isokadulle ja Kauppurienkadulle laajenevan kävelykatualueen kanssa.  Rakennuskokonaisuus tuo kehittyvän ja uudistuvan ydinkeskustan alueelle lisää monipuolisia tasokkaita palveluja sekä uudentyyppisiä asumismahdollisuuksia. Asuntotornin runkotyöt alkavat helmikuussa ja kohde valmistuu kesäkuussa 2016”, kertoo Skanska Kotien projektipäällikkö Jukka Harjunpää.

Kauppakeskus Valkean rakentaminen on käynnissä ja uusi kauppakeskus avaa ovensa keväällä 2016. Kokonaisuuteen kuuluu uuden kauppakeskusosan rakentaminen, nykyisen kauppakeskusosan tilojen saneerauksen sekä osien yhdistävän kävelykatuosuuden toteuttamisen. Kävelykatuosuus on suunniteltu toteutettavaksi katettuna ja ympärivuotisesti lämpimänä julkisena tilana, mikä on ainutlaatuista pohjoisissa olosuhteissa.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, projektipäällikkö Jukka Harjunpää, puh. 040 585 9232, jukka.harjunpaa[at]skanska.fi

Skanska Kodit, myyntipäällikkö Maarit Nevalainen, puh. 040 828 0063, maarit.nevalainen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Liitetiedostot

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2013 oli noin 798 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 190.

www.twitter.com/skanskafinland

www.skanska.fi/pajarinkulma

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs