Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanska rakentaa Lidl-päivittäistavaramyymälän Espoon Kauklahteen

Skanska Oy

Skanska rakentaa Lidl-päivittäistavaramyymälän Espoon Kauklahteen

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2014 klo 09:10
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska rakentaa Espoon Kauklahteen Lidl-päivittäistavaramyymälän, joka täydentää Kauklahden lähipalveluita. Myymälä sijaitsee lähellä Kehä III:a ja Kauklahdenväylää. Rakennustyöt ovat käynnistyneet joulukuussa, ja myymälä avataan lokakuun 2014 lopussa.

Hankkeen laajuus kokonaisuudessaan on noin 3 900 bruttoneliömetriä. Myymälän lisäksi rakennetaan maanalainen parkkihalli, jonne tulee 39 parkkipaikkaa. 

”Tämä kohde on jo 17. Skanskan rakentama Lidl-myymälä Etelä-Suomessa. On hienoa, että olemme saaneet olla mukana tekemässä pitkäaikaista yhteistyötä Lidl päivittäistavaraketjun kanssa”, aluejohtaja Vesa Tähti sanoo.

”Meillä on tällä hetkellä Espoossa seitsemän myymälää. Kauklahteen avattava myymälä täydentää hienosti jo olemassa olevaa myymäläverkostoamme Espoossa, mistä etsimme jatkossakin liikepaikkoja”, sanoo Lidl Suomi Ky:n kehitysjohtaja Mathias Kivikoski.

Skanska on rakentanut ja peruskorjannut jo 45 Lidl-myymälää, sisältäen myös muutostyöhankkeet. Lisäksi Skanska on toteuttanut useita vaiheita Laukaan ja Janakkalan jakelukeskushankkeissa.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, aluejohtaja Vesa Tähti, puh. 040 501 6246, vesa.tahti@skanska.fi

Skanska Oy, tiedottaja Pauliina Munukka, puh. 040 680 4977, pauliina.munukka@skanska.fi

Lidl Suomi Ky, viestintävastaava Pilvi-Sisko Riikonen, puh. (09) 234 564 00, media@lidl.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 980 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.  

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs