Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanska palkitsi APH-Varustepalvelu Oy:n ansiokkaasta työturvallisuustyöstä

Skanska Oy

Skanska palkitsi APH-Varustepalvelu Oy:n ansiokkaasta työturvallisuustyöstä

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2015 klo 13:00
Julkaisija: Skanska Oy

APH-Varustepalvelu Oy palkittiin vastuuntuntoisesta toiminnasta turvallisuuden hyväksi Skanskan järjestämässä työturvallisuustapahtumassa perjantaina 13.11. Jyväskylän Hotelli Rantasipissä.

Skanska myöntää vuosittain alueellisia tunnustuspalkintoja esimerkillisesti toimiville yhteistyökumppaneilleen. Keski-Suomessa parhaaksi yritykseksi valittiin tänä vuonna APH-Varustepalvelu Oy. Palkinto jaettiin Keski-Suomessa nyt neljännen kerran.

”Rakennusalan työturvallisuus on kehittynyt kymmenessä vuodessa huimasti ja sen työtapaturmien määrä on pudonnut huomattavasti. Silti niitä tapahtuu liikaa”, toteaa Skanskan Keski-Suomen yksikönjohtaja Jorma Mustakangas.

Talonrakennusalalla työturvallisuus on kohentunut lainsäädännön tiukentumisen, koulutuksen sekä parantuneiden suojavarusteiden ja asenteiden ansiosta varsinkin järjestäytyneiden ja suurempien rakennusliikkeiden työmailla. ”Olemme kuitenkin vielä selvästi jäljessä monista muista toimialoista. Eniten tapaturmia sattuu pientalotyömailla. Infra- eli maa- ja vesirakentamisessa sekä tehdasmaisessa rakennustuoteteollisuudessa ei työtapaturmia satu niin paljon kuin talonrakentamisessa”, kertoo Mustakangas.

Skanskan työmaiden tapaturmista kolme neljännestä tapahtuu ali- tai sivuhankkijayritysten henkilöstölle. Tämän vuoksi heidän kannustamisensa ja kouluttaminen turvallisuusasioissa on erityisen tärkeää.

”APH-Varustepalvelun toiminta työmaillamme on avointa ja vastuuntuntoista. Yritys on kiinnostunut turvallisesta työskentelystä ja toimii Skanskan asettamien turvallisuusohjeiden mukaan. Suojavarusteiden käyttö on yrityksen ammattitaitoisella henkilöstöllä kunnossa”, kertoo hankintapäällikkö Jarmo Jylhä Skanskasta.

”Työturvallisuus on yksi Skanskan toiminnan peruskivistä, ja sen eteen teemme tinkimätöntä työtä. Tässä työssä keskeinen rooli on lukuisilla yhteistyökumppaneilla, joita ilman emme voi saavuttaa turvallisuustavoitteitamme”, jatkaa Jylhä.

APH-Varustepalvelu Oy:n toimitusjohtaja Antero Pöyhönen kiitti yrityksen saamasta palkinnosta. Erityiskiitoksen Pöyhönen antaa asentajilleen, jotka ovat ottaneet työturvallisuuden omaksi asiakseen. ”Työturvallisuus on tullut osaksi jokapäiväistä tekemistä ja paras tulos saadaan, kun puhalletaan yhteen hiileen”, sanoo Pöyhönen.

Työturvallisuustapahtumassa aiheena olivat muun muassa valmistelut, jotka urakoitsijalla pitää olla tehtynä ennen työmaalle saapumista. Lisäksi tapahtumassa järjestettiin Skanskan ja sen yhteistyökumppaneiden paneelikeskustelu työturvallisuudesta.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.

http://www.skanska.fi

http://www.twitter.com/skanskafinland

http://www.facebook.com/skanskafinland  

http://www.skanska.fi/blogit

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs