Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanska ja TA-Asumisoikeus ovat sopineet 72 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Vantaalle

Skanska Oy

Skanska ja TA-Asumisoikeus ovat sopineet 72 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Vantaalle

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2013 klo 09:05
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska rakentaa neljä 4-kerroksista asuintaloa TA-Asumisoikeus Oy:n omistukseen Vantaan Kaivokselaan. Asumisoikeus Oy Vantaan Aapraminkaari 4:ään tulee 72 asuntoa yksiöistä kolmioihin. Rakentaminen käynnistyy helmi-maaliskuussa 2014, ja asunnot valmistuvat kesäkuussa 2015.

Hanke on ARA-tuotantoa ja toteutetaan neuvottelumenettelyyn perustuvana SR-urakkana. Hankkeen kokonaisarvo on 14,3 miljoonaa euroa.

”TA-yhtiöt on ollut hyvä yhteistyökumppani, jonka kanssa on toteutettu useita hankkeita niin pääkaupunkiseudulla kuin kasvukeskuksissa muualla Suomessa. Parhaillaan on käynnissä työmaita Vantaalla ja Oulussa. On mukavaa tarjota asiakkaan käyttöön osaamisemme laajasti suunnittelusta rakentamiseen, kuten Aapraminkaaren käynnistyvässä hankkeessa”, suunnittelujohtaja Pekka Sokka Skanskasta sanoo.  

”Olemme tehneet useita hyviä kohteita yhdessä Skanskan kanssa. Meistä on hienoa jatkaa yhteistyötä myös tämän hankkeen parissa”, sanoo toimitusjohtaja Panu Kärnä TA-Asumisoikeus Oy:stä.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, suunnittelujohtaja Pekka Sokka, puh. 040 500 1248, pekka.sokka@skanska.fi

TA-Rakennuttaja Oy, projektipäällikkö Mikael Lönnroth, puh. 045 773 43857, mikael.lonnroth@ta.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 980 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.  

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs