Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Skanska ja Osuuskauppa Keskimaa hakevat kaavamuutosta Jyväskylän Seppälän alueelle

Skanska Oy

Skanska ja Osuuskauppa Keskimaa hakevat kaavamuutosta Jyväskylän Seppälän alueelle

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2015 klo 13:45
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska ja Osuuskauppa Keskimaa hakevat Seppälän kauppakeskushankkeelle yhdessä kaavamuutosta, joka mahdollistaisi rakenteilla olevan Prismakeskuksen ja tulevan kauppakeskus Sepän yhdistämisen kauppakäytävän avulla.

”Neuvotteluissa tulevien vuokralaisten ja sijoittajaehdokkaiden kanssa tuli ilmi, että kauppakeskusten yhdistäminen toisi kaikille osapuolille merkittävää etua. Toivomme, että kaavamuutos saataisiin ripeästi läpi, saisimme kauppakeskus Sepän liikkeelle ja voisimme toteuttaa hankkeet osittain yhtäaikaisesti”, kertoo yksikönjohtaja Jorma Mustakangas Skanskalta.

Mikäli kaavamuutos hyväksytään, Skanska ostaa Osuuskauppa Keskimaalta kauppakeskusten yhdistämiseen tarvittavan maa-alueen.

”Jos kaavamuutos hyväksytään tavoittelemassamme aikataulussa, pääsemme rakentamaan kauppakeskus Seppää arviolta vuoden 2016 alussa”, jatkaa Mustakangas.

”Kaavamuutoksella haetaan molemmille kauppakeskuksille parempaa toimivuutta, asiakaskäynnin helppoutta ja liikennöinnin sujuvuutta”, sanoo Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjohtaja Matti Vihinen.

Kaavamuutoksella ei haeta kauppakeskus Sepälle lisää rakennusoikeutta. Keskuksessa on vuokrattavaa tilaa noin 24 000 kerrosneliömetriä. Kauppakeskuksen tarjonta painottuu muotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan.

Kauppakeskus Sepän pysäköintipaikat sijoitetaan kauppakeskuksen alle tulevaan parkkihalliin.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, yksikönjohtaja Jorma Mustakangas, puh. 0400 672 617, jorma.mustakangas[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Osuuskauppa Keskimaa, kiinteistöjohtaja Matti Vihinen, puh. 050 502 5252, matti.vihinen[at]sok.fi

Liitetiedostot

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli noin 835 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 179.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

www.facebook.com/skanskafinland

www.skanska.fi/blogit

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs