Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Siparila tuo markkinoille uuden ulkoverhouspaneelin sileän samettisella pinnalla

Siparila Oy

Siparila tuo markkinoille uuden ulkoverhouspaneelin sileän samettisella pinnalla

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2015 klo 10:30
Julkaisija: Siparila Oy

Siparila on kehittänyt uuden ulkoverhouspaneelin perinteisen karkean hienosahapintaisen paneelin rinnalle. Vinha-ulkoverhouspaneelissa huomiota on kiinnitetty sileän samettiseen pintaan, joka on helppo pitää puhtaana sekä paneelin muotoon, joka mahdollistaa paneelin kiinnityksen ilman näkyviä naulankantoja. Paneelit on tehtaalla valmiiksi pintamaalattu, mikä nopeuttaa rakentamista työmaalla.

Vinha-paneeleilla toteutetun julkisivun viimeistelyyn on valittavana kaikkiaan 30 erilaista Tikkurilan Vinha-värikartan sävyä, jotka jättävät puun syyt kauniisti näkyviin. Viimeinen maalikerros tarttuu sileäksi höylätyn paneelin pintaan helposti ja tekee siitä samalla säänkestävän ja hyvin puhdistuvan. Tummat sävyt kannattaa maalata kahdesti.

Siparila valmistaa teollisesti pintamaalattuja Vinha-paneelia sekä vaaka- ja pystypaneelina että ulkoverhouslautana. Paneeleissa on kätevä piilokiinnitys, minkä ansiosta naulojen kannat jäävät piiloon paneelin naaraspontin alle. Samalla julkisivun säänkestävyys paranee, koska naulat eivät riko maalipintaa.

Helposti suoraan varastosta 10 vuoden takuulla

Siparilan toimitusjohtaja Juha Sojakan ideoima uutuustuote helpottaa rakentajien, talotehtaiden ja suunnittelijoiden työn ohella myös rautakauppiaita tuomalla heille aikaisempaa jalostetumpia tuotteita myytäväksi suoraan varastosta.

”Tähän mennessä kuluttajien sävytoiveet on pitänyt toteuttaa erillistilauksina, joten toimitusajat ovat venyneet. Jatkossa kauppias voi palvella asiakkaitaan myymällä paneelit ja maalit samalla kertaa suoraan hyllystä. Asiakkaalla on nyt myös valinnan varaa pinnan struktuurin suhteen”, Juha Sojakka toteaa.

Omakoti- ja loma-asuntojen rakentajilta säästyy työaikaa ja kustannuksia, kun julkisivun käsittelystä poistuu useampi maalauskerta. Tehtaalla suoritetun taustatyön ansiosta työmaalla saadaan toteutettua joutuisasti naulaton ja viimeistelty julkisivu.

Siparila takaa Vinha-paneelin huoltomaalausväliksi minimissään 10 vuotta. Takuun saamiseksi asiakkaan tulee rekisteröityä Siparilan verkkosivujen kautta sekä säästää Vinha-paneelien ja Tikkurilan Vinha-tuotteiden ostokuitit.

Siparila esittelee uudet Vinha-ulkoverhouspaneelit Turun Rakenna- ja sisusta -messuilla 6.2. ̶ 8.2.2015 Sarokkaan osastolla, yhteistyössä maaliyhtiö Tikkurila Oyj:n kanssa. Tikkurila on myöntänyt Siparilalle oikeuden käyttää Vinha-paneelissa omistamaansa Vinha-tuotemerkkiä.

 

Tiedustelut:

Toimitusjohtaja Juha Sojakka, Siparila Oy, p. 044 333 4610, juha.sojakka@siparila.fi

Markkinointipäällikkö Kaisa Hämäläinen, Siparila Oy, p. 044 755 7812, kaisa.hamalainen@siparila.fi

Liitetiedostot

Siparila Oy on vuonna 2003 perustettu puunjalostusteollisuuden kasvuyritys, joka kehittää ja valmistaa tulevaisuuden koteihin suunniteltuja puutuotteita kuten rakennusten ulkoverhouksia, sisustuspaneeleita ja piharakentamisen ratkaisuja sekä tarjoaa rakentamisen laatua parantavia palveluja. Siparilan tuotantolaitokset sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa ja Haapavedellä, joissa yhtiö työllistää 95 puualan ammattilaista. Vuoden 2014 liikevaihto oli 17,9 miljoonaa euroa, josta 30 prosenttia muodostui viennistä. Yksi suurimmista vientimaista on Tanska. www.siparila.fi ja www.topcoat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs