Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Seuraavat BoKlok-kodit Keravalle

Skanska Oy

Seuraavat BoKlok-kodit Keravalle

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2013 klo 12:31
Julkaisija: Skanska Oy

Skanskan ja Ikean lanseeraamat BoKlok-kodit ovat osuneet kohtuuhintaisen omistusasumisen tarpeeseen. Ensimmäiset BoKlok-kodit valmistuvat joulukuussa Vantaan Kivistöön. Vantaan Nikinmäessä rakennustyöt ovat myös käynnissä. Seuraava BoKlok-paikkakunta on Kerava.

”Keravan keskustan tuntumaan Kokontielle on suunnitteilla 32 BoKlok-kotia neljään pienkerrostaloon. Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Kerava sopii mainiosti BoKlok-konseptiin”, Skanska Kotien hankekehitysjohtaja Riku Patokoski kertoo.

Keravan BoKlok-kotien ennakkomarkkinointi on käynnistymässä tammikuussa 2014. Rakennustöiden on suunniteltu alkavan huhtikuussa, jolloin kodit olisivat muuttovalmiita loppuvuonna 2014 eli kahdeksan kuukauden päästä rakentamisen käynnistymisestä. 

Myös Keravalla BoKlok-kodit rakennetaan Stora Enson Hartolan yksikön toimittamista puupohjaisista moduuleista.

”Moduulitekniikan mahdollistama korkea esivalmistusaste lyhentää merkittävästi rakennusaikaa työmaalla, mikä yhdessä pitkälle viedyn vakioinnin kanssa vaikuttaa rakentamiskustannuksiin ja siten BoKlok-kotien hintoihin”, Patokoski sanoo.

”Ideana on luoda parempaa asumista, jossa yhdistyvät hyvä laatu, design ja kohtuulliset asumiskustannukset”, Patokoski jatkaa.  

”BoKlok tarjoaa kiinnostavan vaihtoehdon kohtuuhintaiseen omistusasumiseen. Tiivis, pientalomainen asuminen sopii Keravan keskustan tuntumaan”, toteaa Keravan maankäyttöjohtaja Merja Vikman-Kanerva.

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA 1990-luvun puolivälissä. Ensimmäiset BoKlok-kodit rakennettiin Etelä-Ruotsiin vuonna 1997, ja tähän mennessä Ruotsissa on myyty jo noin 5 000 BoKlok-kotia. BoKlok on pienimittakaavaista kaupunkirakentamista pienkerrostaloissa. Konseptin ominaisuuksia ovat suojaisa yhteispiha, mahdollisuus pihaviljelyyn sekä Suomessa taloyhtiön yhteinen pihasauna.

Lisätietoja:

www.skanska.fi/boklok

www.boklok.fi

Skanska Kodit, hankekehitysjohtaja Riku Patokoski, p. 040 5105 475, riku.patokoski@skanska.fi

Keravan kaupunki, maankäyttöjohtaja Merja Vikman-Kanerva, p. 040 318 2392, merja.vikman-kanerva@kerava.fi

Skanska Oy, tiedottaja Pauliina Munukka, p. 040 680 4977, pauliina.munukka@skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Virossa Skanskan toimintaan sisältyvät rakentamispalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanskan Suomen ja Viron liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 980 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 460.

www.twitter.com/skanskafinland 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs