Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » SeAMKin uusi rakennushanke käynnistyy

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKin uusi rakennushanke käynnistyy

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2016 klo 11:34
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKin Uudistuva Kampus -rakennushankkeen myötä suunnitellaan uutta rakennusta Seinäjoen Kampustalon yhteyteen. Siihen sijoittuvat SeAMK Sosiaali- ja terveysalan yksikön sekä Korkeakoulukirjaston toiminnot.

- Sosiaali ja terveysalan uudisrakennus kokoaa SeAMKin toiminnot samalle kampukselle ja yhdistää kampusalueen. Sen myötä sosiaali- ja terveysalan koulutukselle varmistetaan ajanmukaiset tilat, toteaa SeAMKin rehtori Tapio Varmola.

Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa kesän 2016 jälkeen, ja rakennus on suunnitelmien mukaan valmis kesällä 2018. Rakennuksen pääsuunnittelija on arkkitehtitoimisto Aarne von Boehm Oy, arkkitehdit Aarne Von Boehm ja Airi Vesala. Liitteenä on alustava kuva rakennuksen sijoittumisesta Kampustalon lähistölle.

Uuden rakennuksen valmistuttua SeAMK luopuu Koskenalantien, Mediwestin ja Keskuskatu 32:ssa olevista toimipisteitä. Uusi rakennus on pinta-alaltaan 1/3 pienempi kuin nykyisten rakennusten pinta-ala.

Laajennuksen luonnostiedot
Bruttoala:
- joen puolella noin 2 000 m2
- etupihan puolella noin 1 600 m2
- vesikaton iv-konehuone 400 m2
- Yhteensä noin 4 000 m2

Rakennuksen kustannusarvio on 10 miljoonaa euroa sisältäen uudisrakennuksen ja soveltuvin osin Kampustalon toimisto-osan nykyaikaistamisen talotekniikan osalta.

Tarkoituksena on lisäksi, että Seinäjoen yli rakennettaisiin uusi kävelysilta. Alustava sijoittuminen olisi Puskantien ja Framin alueen välille.


Lisätietoja: SeAMKin rehtori Tapio Varmola

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs