Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Rakentamisen ylempään amk-tutkintoon ehtii vielä syksyksi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Rakentamisen ylempään amk-tutkintoon ehtii vielä syksyksi

Tiedote.
Julkaistu: 03.07.2012 klo 09:20
Julkaisija: Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulun lisähaun kautta on mahdollisuus saada rakentamisen ylempään amk-tutkintoon johtava koulutuspaikka vielä syksyksi. Kuopiossa järjestettävä Rakentamisen koulutusohjelma suuntautuu energiatehokkuuteen ja korjausrakentamiseen.

Rakentamisen yamk-tutkintoon johtavan koulutuksen hakuaika alkaa 30.7. ja päättyy 10.8.

Kevään varsinaisessa haussa Savonia-ammattikorkeakouluun opiskelupaikan sai lähes 1200 hakijaa, kokonaishakijamäärän ollessa reilut 3800. Ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa aloituspaikkoja 50, ja ensisijaisia hakijoita 61. Näistä rakentamisen koulutusohjelmaan haki 22, joka jätti mahdollisuuden lisähaun järjestämiselle.

Lisätiedot:

www.savonia.fi puh. 044 785 5056

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Asiantuntijaorganisaatiomme kouluttaa vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Savonia palvelee aktiivisesti myös ympäröivää työelämää. Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme tarjoaa osaavaa palvelua ja yksilöllisiä ratkaisuja yritysten ja työyhteisöjen kehittämistarpeisiin. Yksikkömme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Savoniassa on 6000 opiskelijaa, 600 työntekijää ja lähes 60 miljoonan euron budjetti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs