Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Rakennusliike Laptille voitto kahdessa sarjassa Itä-Suomen työturvallisuuskilpailussa

Rakennusliike Lapti Oy

Rakennusliike Laptille voitto kahdessa sarjassa Itä-Suomen työturvallisuuskilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 15:23
Julkaisija: Rakennusliike Lapti Oy

Työturvallisuus osataan Kuopiossa

Talonrakennusteollisuus ry:n Itä-Suomen piiri, Itä-Suomen aluehallintovirasto AVI ja Rakennusliiton itäinen toiminta-alue järjestivät työturvallisuuskilpailun Talonrakennusteollisuus ry:n jäsenyritysten työmaiden kesken. Rakennusliike Lapti Oy valittiin parhaaksi kahdessa sarjassa: pk-yritysten sarjassa ja uudisrakentamis-kohteissa Laptin työmaa Asunto Oy Kuopion Puijonpursi valittiin parhaaksi sisävalmistustyömaaksi.  

Rakennusliike Lapti valittiin pk-yritysten sarjassa parhaimmaksi. Kilpailussa arvioitiin tehtyjen TR-mittausten lisäksi yhtiön työturvallisuusjohtamisen tasoa. Kilpailun aikana Laptin työmaille tehtiin useita kilpailumittauksia. Mittausten tulokset kertovat, että Laptin työmaiden työympäristöolosuhteet ovat erittäin korkealla tasolla.

-          Olemme määrätietoisesti panostaneet työturvallisuuden parantamiseen työmaillamme. Se on pitkäjänteistä työtä, kertoo Rakennusliike Laptin Itä-Suomen rakennuspäällikkö Jussi Heikkilä.

 -          Työturvallisuuden parantaminen vaatii hyvää ennakkosuunnittelua ja rakennustyömaalla nopeita korjaustoimenpiteitä havaittuihin työturvallisuuspuutteisiin, Heikkilä jatkaa.

Huolella rakentaminen kannattaa

Työturvallisuuskilpailun parhaimmaksi uudisrakentamiskohteiden sisävalmistustyömaaksi valittiin Laptin rakentama Asunto Oy Kuopion Puijonpursi. Puijonpurressa on 26 Laptin huolella rakentamaa uutta kotia.

Työmaalla käytiin viikoittain läpi TR-mittauksen tulokset ja mittauskierroksen aikana esille tulleet työturvallisuuspuutteet yhdessä työmaan henkilöstön kanssa. Esille tulleisiin puutteisiin tartuttiin heti ja korjattiin tilanne.

 

-          Vain toimimalla jämäkästi voimme parantaa työturvallisuutta työmaalla. On vaadittava itseltä ja alihankkijoilta suojaimien käyttöä ja ohjeiden noudattamista, toteaa Puijonpurren vastaava mestari Pentti Leskinen.

 

-          Huolella rakentaminen kannattaa. Laptin voitto työturvallisuuskilpailun kahdessa sarjassa  osoittaa koko yrityksen sitoutuneisuutta pitkäjänteisesti työturvallisuustyöhön, myhäilee Leskinen tyytyväisenä.

 

-          Kiitos kilpailumenestyksestämme kuuluu koko porukalle Itä-Suomen työmailla. Tavoitteemme on luonnollisesti jatkossakin pitää Laptin työmailla vähintään sama taso ja vuosi vuodelta myös nostaa turvallisuustasoamme paremmaksi, iloitsee rakennuspäällikkö Heikkilä.

 

Lisätietoja

Rakennuspäällikkö Jussi Heikkilä, puh. 0400 807 299
Rakennusliike Lapti Oy

Rakennusliike Lapti Oy lyhyesti

Rakennusliike Lapti Oy on voimakkaasti kasvava, valtakunnallinen rakennusliike, jonka vahvaa osaamista ovat kerrostalorakentaminen, hoiva- ja päiväkodit sekä toimitilat. Yhtiön pääkonttori on Oulussa ja aluekonttorit Kuopiossa, Tampereelle ja Vantaalla. Laptin liikevaihtoennuste vuonna 2015 on noin 110 milj. euroa. www.lapti.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs