Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Puuelementtitehdas LapWall uskaltaa kasvaa ja investoida

Pohjolan Mylly

Puuelementtitehdas LapWall uskaltaa kasvaa ja investoida

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2015 klo 15:15
Julkaisija: Pohjolan Mylly

Suomen suurimmaksi puuelementtitehtaaksi parissa vuodessa kasvanut LapWall Oy on avannut uuden Skandinavian toimipisteen Ruotsin Borlängeen. Kotimaassa kahden viime vuoden aikana liikevaihtonsa kymmenkertaistanut yritys hakee muista Pohjoismaista 10 miljoonan euron kasvua jo ensi vuodelle.

 

Puurakentaminen on yleistynyt Ruotsissa nopeasti. Puun työstämiseen käytettävä teknologia on kehittynyt harppauksin, minkä ansiosta puurakentamisesta on tullut entistä laadukkaampaa ja kustannustehokkaampaa. Myös puurakentamisen ekologisuus puhuttelee.

 

– Uusi toimipisteemme palvelee asiakkaita ympäri Skandinaviaa, minkä lisäksi haemme markkinoita myös Tanskasta. LapWall tuo pohjoismaisille markkinoille nopeuden lisäksi tarkkuutta, laatua ja toimitusvarmuutta. Uusi 4000 m² tuotantolaitoksemme valmistui Pyhännälle heinäkuussa, joten olemme valmiita vastaamaan voimakkaastikin kasvavaan kysyntään, kertoo LapWallin vientipäällikkö Gunnar Puhakka.

 

LapWall on toimittanut ja asentanut parin viime vuoden ajan Suomesta käsin puuelementtejä eri puolille Ruotsia ja Norjaa, erityisesti Tukholman ja Oslon alueille sekä pohjoisen hiihtokeskuksiin. Uuden Skandinavian toimipisteen avaamisella haetaan tuloksia heti, sillä tavoitteena on 10 miljoonan euron liikevaihto vuodelle 2016.

 

– Kasvunäkymät ovat merkittävimmät erityisesti rivitalojen, 2–3-kerroksisten pienkerrostalojen sekä isossa aluerakentamiskohteissa pari- ja omakotitalojen puolella. Meillä on kovat, mutta realistiset odotukset kasvusta, toteaa LapWallin Skandinavian toimipisteen johtaja Arto Gabrielsson. 

 

Kasvavan arkkitehtuuri- ja suunnitteluosaamisen sekä tehokkuutta tuovan

elementointimenetelmän myötä puurakentaminen on nousemassa yhdeksi Suomen erityisosaamisalueeksi sekä merkittäväksi vientituotteeksi.

 

Liitetiedostot

 Pyhännällä sijaitseva LapWall Oy on Suomen suurin ja Euroopan modernein puuelementtitehdas. Puuelementoinnin edelläkävijä tarjoaa ammattirakentajille kustannustehokkaan tavan rakentaa puusta. LapWall vie puuelementtejä Pohjoismaiden lisäksi Keski- ja Itä-Eurooppaan, Venäjälle sekä Latinalaiseen Amerikkaan.

 

Lisätietoja:

 

Jarmo Pekkarinen, toimitusjohtaja, +358 40 532 5694, jarmo.pekkarinen@lapwall.fi
Gunnar Puhakka, vientipäällikkö, +358 40 509 0952, gunnar.puhakka@lapwall.fi

Arto Gabrielsson, Skandinavian toimipisteen johtaja, p. +46 70 620 4540, arto.gabrielsson@lapwall.se

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs