Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Putkitehdas voi olla Suomen paras teollinen työpaikka – Suomen 5. paras työpaikka on Pipelife Finland Oy

Pipelife Finland Oy

Putkitehdas voi olla Suomen paras teollinen työpaikka – Suomen 5. paras työpaikka on Pipelife Finland Oy

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2014 klo 23:15
Julkaisija: Pipelife Finland Oy

Suomen parhaat työpaikat 2014 julkistettiin 13.2 Great Place to Work Institution Finland Oy:n toimesta jo 12. kerran. Menestyjien joukossa palkittiin jälleen myös Pipelife Finland Oy, joka saavutti 5. sijan työntekijöiden työtyytyväisyyttä ja luottamusta mittaavan tutkimuksen yleisessä (50-499 työntekijää) sarjassa. Pipelife oli mukana olleiden teollisten yritysten paras.

Pipelife Finland Oy oli mukana kilpailussa viidettä kertaa. Aikaisemmin Pipelife on menestynyt erinomaisesti sijoittuen vuonna 2013 neljännelle sijalle ja vuonna 2011 yritys sijoittui 3. sijalle suomalaisessa vertailussa ja palkittiin eurooppalaisessa vertailussa Euroopan parhaana työntekijöiden kuuntelijana.

Pipelife:n sijoitus osoittaa, että myös perinteisempää teollisia palvelua ja tuotantoa tekevässä yrityksessä voidaan hyvin. Hyvällä johtamisella tehdään loistava työpaikka, jossa työntekijät viihtyvät ja saavat aikaan hyvää tulosta myös muun tyyppisissä yrityksissä kuin asiantuntijaorganisaatioissa.

Menestys saavutettiin Pipelife:lla varsin yksinkertaisilla keinoilla. ”Olemme aidosti arvojohdettu yritys ja toimintaamme ohjaa yksi ainoa pääajatus - Lupausten pitäminen. Meillä arvot ohjaavat päivittäistä toimintaa eivätkä jää vain juhlapuheiden korulauseiksi. Yhtiön arvon on yhdessä synnytetty joten ne sopivat luonnostaan jokaisen omaan arvomaailmaan. ” painottaa toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää Pipelife Finland Oy:stä.

Menestyksen taustalla on varsin yksinkertaiset käytännön menetelmät. Pipelifen ”Leadership on Tour” -henkilöstön kehittämisohjelma, elämäntaparemontti LifeFit –ohjelma sekä toimintaa kehittävä ”Oivallus”-toiminta ovat esimerkkejä toimintatavoista. ”Olemme tehneet ja toteuttaneet Oivallus-toimintamme avulla seitsemän vuoden aikana yli 8500 toimintaa kehittävää muutosta yrityksessämme. Oivallukset syntyvät pääasiassa jokaisen Pipelife Finlandin työntekijän arkisesta tekemisestä.”

Menestyksestä huolimatta Pipelife Finland jatkaa kohti yhä korkeampaa tavoitetta. ”Tavoitteemme on edelleen selkeä, haluamme olla maailman paras työpaikka. ” kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää. Hyvinvoinnin kehittyminen Pipelife Finland Oy:ssä on suunnitelmallista kehittämistä, johon jokainen ”pipelaiffari” ottaa osaa.

Pipelife Finland Oy LVIS- tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet LVI- ja sähkötuotemarkkinoille. Tuotteita valmistetaan yhtiön tuotantolaitoksilla Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä, Loimaalla sekä Joensuussa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 130 henkilöä. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan kolmanneksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkikonsernia, Pipelife International GmbH:ta (www.pipelife.com). Pipelife on osa maailman johtava tiilivalmistaja Wienerberger  AG:ta. Pipelife Finland on useaan kertaan valittu Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukkoon Great Place to Work - tutkimuksessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs