Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Profiilipinnoitus tuo sälekattoihin kustannustehokkuutta ja uusia ominaisuuksia

Profiilipinnoitus tuo sälekattoihin kustannustehokkuutta ja uusia ominaisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2012 klo 13:08
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Profil-Lista Oy on ryhtynyt korvaamaan alakattojärjestelmien massiivipuusälettä pinnoitetulla alumiinilla maan johtavien alakattorakentajien kanssa.

Aidolla puuviilulla pinnoitetulla alumiinilla voidaan korvata työläs massiivipuu alakattojärjestelmissä. Tällä menetelmällä päästään massiivipuuta vastaavaan visuaaliseen ilmeeseen ja samalla vältetään puun ongelmat, kuten raskas paino ja ajan mukana eläminen.

Pinnoitettu alumiini on iätön, materiaalina kevyt ja palokuormaltaan pieni. Alumiini voidaan pinnoittaa millä tahansa puulajin viilulla, jolloin suunnittelija voi käytännössä toteuttaa sellaisen katon, kuin haluaa. Aito puuviilu voidaan toimittaa myös halutun sävymallin mukaan lakattuna ja petsattuna. Teknisesti puulla pinnoitettu alumiinisäle sopii sellaisenaan useimpiin alakattojärjestelmiin tai niiden rinnalle.

Profil-Lista Oy:n pinnoitettu alumiinisäle on läpäissyt moitteetta Saksassa tehdyn olosuhdetestin NF EN ISO 9142 V313, jossa säänkestävällä lakalla käsitellyt ja polyuretaaniliimalla viilutetut alumiinisäleet kävivät kaksi kertaa läpi testisarjan: 72 h +20°C vesihaude, 24 h -20°C lämpötila sekä 72 h +70°C lämpötila. Testin suoritti liimavalmistaja Henkel.

Helposti asennettava, pinnoitettu alumiinisäle on massiivipuuta kustannustehokkaampi ratkaisu alakattojärjestelmissä. Viilun sijaan voidaan käyttää myös edullisia jäljitelmäkalvoja, kuten melamiinihartsattuja paperipinnoitteita, jolloin saadaan kustannuksia karsittua vielä entisestään.

 

Lisätietoja:

Profil-Lista Oy, toimitusjohtaja

Tapio Kemi, p. 0500 335 017

tapio.kemi@prolil-lista.fi

 

 

Liitetiedostot

Profil-Lista Oy on vuonna 1995 perustettu perheyritys, joka toimittaa pinnoitettuja profiileja ja komponentteja rakennus-, keittiökaluste ja huonekaluteollisuudelle. Yritys työllistää kokopäiväisesti 12 henkilöä ja sen budjetoitu liikevaihto vuonna 2012 on n. 2 miljoonaa euroa. Lisätietoja yrityksestä: www.profil-lista.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs