Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun työturvallisuuskilpailun 2012 - 2013 parhaat yritykset

Rakennusteollisuus RT

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun työturvallisuuskilpailun 2012 - 2013 parhaat yritykset

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 15:26
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Talonrakennusteollisuus ry:n aluetoimistot ovat organisoineet alueellaan työturvallisuuskilpailuja vuodesta 1991 lähtien.  Kilpailujen tavoitteena on parantaa työmaiden turvallisuutta vaikuttamalla muun muassa työturvallisuusasenteisiin.

Kilpailujen arviointiperusteena on TR-indeksi. Kun TR-indeksin arvo saadaan nousemaan eli turvallisuus paranemaan, vähenevät tapaturmakustannukset ja tuottavuuskin paranee.

Talonrakennusteollisuuden Pohjois-Suomen piirin työsuojelukilpailussa on nyt valittu vuoden 2012 – 2013 kilpailussa menestyneet kolme parasta yritystä kahdessa sarjassa,  valtakunnallisten yritysten ja pk-yritysten sarjassa.  Valitsijoina toimivat alueelliset aluehallintoviraston, Rakennusliiton, Ammattiliito Pron ja Talonrakennusteollisuuden edustajat.

Työsuojelukilpailu alkoi 2.1.2012 ja päättyi 31.12.2013. Siihen osallistuivat kaikki Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa pääurakoitsijoina toimivat yritykset.  Kilpailun tulokset perustuvat AVI:n tarkastajien tekemiin TR- mittauksiin, tapaturmataajuuteen, 5 vuoden keskiarvoon tapaturmien vakavuusaste huomioiden, sekä turvallisuussuunnittelun tasoon.

Kunniakirjat jaettiin Viisaat kypärät yhteen –työturvallisuusseminaarissa Oulussa 7.5.2014.

Isojen yritysten kolme parasta

1. NCC Rakennus Oy, Talonrakennus Pohjois-Suomi
2. Lujatalo Oy, Pohjois-Suomi
3. Skanska Talonrakennus Oy, Pohjois-Suomi

Paikallisten yritysten kolme parasta

1. Rakennusliike Lapti Oy, Oulu
2. Rakennusliike Halonen oy, Kajaani
3. Sotkamon Rakennus Oy, Sotkamo

Lisätietoja rakennusteollisuuden työturvallisuuskilpailuista: http://www.rakennusteollisuus.fi/Tietoa-alasta/Tyoturvallisuus/Kampanjat-ja-kilpailut/

Lisätietoja antaa:

Ensio Pynninen, aluepäällikkö, Oulun aluetoimisto
Talonrakennusteollisuus ry
Pohjois-Suomi ja Lappi
040 583 3812, 09 129 9436
ensio.pynninen(@)rakennusteollisuus.fi

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan elinkeinopoliittisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, Pinta ja LVI-tekninen urakointi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs