Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » PICOTE LANSEERAA KAKSI UUTTA TUOTETTA KIINTEISTÖJEN VIEMÄREIDEN TEHOKKAAMPAAN TYÖSTÄMISEEN JA HUOLTAMISEEN

Picote Oy

PICOTE LANSEERAA KAKSI UUTTA TUOTETTA KIINTEISTÖJEN VIEMÄREIDEN TEHOKKAAMPAAN TYÖSTÄMISEEN JA HUOLTAMISEEN

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2012 klo 15:56
Julkaisija: Picote Oy

-    FinnBuild 2012 messuilla, osastolla nro 7b38
-    Tuote-esittelyt klo 10.30 ja 14.30 päivittäin osastolla nro 7b38


Tuotekehitysyksikkö Picote Solutions lanseeraa FinnBuildissä kaksi uutta tuoteinnovaatiota kiinteistöjen viemäreiden kustannustehokkaampaan puhdistamiseen ja sukitettujen viemäreiden haarojen tehokkaaseen avaamiseen. Erityisesti muoviviemärit ovat olleet monelle urakoitsijalle haaste. Nyt markkinoille tulee uusi muoviviemäri-haarapora The Twister, joka avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia maailmanlaajuisesti. Ruoste on putkistoissa ja työkaluissa ikuinen ongelma ja haaste. Tähän Picote on kehittänyt toimivat ratkaisut, rosteriset The Cyclone kehärassin ja The Regular jyrsinketjun. Niiden avulla työkalujen käyttöikä pitenee ja niiden vaatimat huoltotoimenpiteet harvenevat merkittävästi.

Markkinakasvua muoviviemäri-haaraporan avulla

The Twister laajentaa tänä keväänä lanseeratun Smart Cutter™ haaraporamenetelmän tuoteperhettä odotetusti, sillä vastaavaa tuotetta ei markkinoilla vielä ole missään päin maailmaa. Yleisesti käytetyt robottiporat ovat kalliita ja vaativat suuria taloudellisia investointeja yrityksiltä. Picoten muoviviemäri-haaraporan hinta on vain murto-osa robottien hinnoista. Uutuus tarjoaa erittäin kustannustehokkaan työkalun muoviviemäreiden sukitukseen mahdollistaen kiinteistöjen pienten muoviputkien haarojen avaamiseen nopeasti ja helposti. Yrityksillä on mahdollisuus uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin tarjoamalla asiakkaille pienempikokoisten viemäreiden sukituksia ja korjauksia.

- Kiinteistöjen jätevesijärjestelmien saneeraus lisääntyy, muuttuu ja kehittyy niin meillä kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Rakennukset ikääntyvät ja saneerausmääräykset tiukentuvat mm. energiansäästö-, ympäristö- ja terveyssyistä. Kiinteistöjen pienissä viemäriputkissa on suomalaisilla alan toimijoilla - niin laitetoimittajilla kuin urakoitsijoilla - oiva tilaisuus kehittää alalle uusia luovia ratkaisuja. Muoviviemäri-haarapora on yksi hyvä esimerkki innovaatiosta, sanoo Picoten jälleenmyyjä ja Trelleborg Pipe Seals:n edustaja Riitta Virtanen.


Pora on helppokäyttöinen, sen käytön oppii lyhyellä kouluttautumisella

Twister muoviviemäri-haarapora avaa sukitetun haaran nopeasti vahingoittamatta alkuperäistä muoviviemäriä. Pora tulee edistämään sukituksen käyttöä muoviviemäreissä ja erityisesti kiinteistöjen pienimmissä muoviviemäreissä. Twister avaa turvallisesti jopa lasittuneiden muoviviemäreiden sukitetut haarat. Laitteen käyttö lyhentää huomattavasti muoviviemäreiden avaamiseen kuluvaa työaikaa ja näin tuo selvää säästöä sen käyttäjille.

Twister tulee myyntiin tämän vuoden loppuun mennessä neljän koon voimalla: DN50, DN70, DN100 ja DN150. Se on edullinen ja mekaanisesti yksinkertainen, mutta kestävä ratkaisu.

– Poralla on jo nyt kysyntää erityisesti kansainvälisillä markkinoilla, missä muoviviemäreiden käyttö on yleisempää. Tilauksia uudelle tuotteelle on tullut mm. Saksasta, Englannista ja Etelä-Afrikasta, kertoo Picote Oy:n toimitusjohtaja Mika Lokkinen.

Smart Cutter™ haaraporamenetelmä lanseerattiin tämän vuoden toukokuussa kansainvälisillä IFAT-Entsorga messuilla Saksassa ja esiteltiin lähemmin englantilaisille urakoitsijoille heinäkuussa, kun Picote avasi oman myyntitoimiston Englantiin. - Vastaanotto oli erittäin myönteistä. Alan ammattilaiset vakuuttuivat haaraporan toimivuudesta, kun pääsivät itse laitteita testaamaan. Joillakin urakoitsijoilla menee haarojen avaamiseen nykyisillä työkaluilla jopa 1,5-5 tuntia per haara. Smart Cutter™ haaraporalla aikaa kuluu 10-15 minuuttia. Joku jopa sanoi, että he välttävät töitä, joissa vaaditaan haaran avaamista, kertoo Picote UK Ltd:n toimitusjohtaja Katja Lindy-Wilkinson.
 

Rosteriset jyrsinketjut puhdistavat tehokkaasti, vaativat vähemmän huoltoa ja kestävät pidempään

Picote lanseeraa FinnBuildissä myös rosterista valmistetut The Cyclone kehärassin ja The Regular jyrsinketjun. Cyclone kehärassilla viemärit puhdistetaan nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Kehärassi poistaa tehokkaasti kovettumat putkesta. Kehärassin muotoilu keskittää sen keskelle putkea, jolloin huonokuntoinenkin putki voidaan puhdistaa turvallisesti. Regular on perinteinen malli ja edullinen vaihtoehto yleisrassaukseen.

 – Olemme itse myös sukitusurakoitsija. Tiedämme mitä asennustoiminnassa kuluu ja mitä pitää huoltaa. Ruoste on ikuinen ongelma. Rosteriset ketjut vähentävät huollon tarvetta ja ovat pitkäikäisempiä kuin normaalit ketjut. Meille on tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme pitkäikäisiä ja tehokkaita ratkaisuja. Näin ne lisäävät yritysten kustannustehokkuutta. Tästä syystä tarjoamme myyntiin myös ruostumattomia jyrsinketjuja, lisää Mika Lokkinen.


Lisätietoja:
Mika Lokkinen, toimitusjohtaja, keksijä, Picote Oy Ltd, puh. 040 5660 327 mika.lokkinen@picote.fi tai Katja Lindy-Wilkinson, toimitusjohtaja, Picote UK Ltd, puh. 040 842 8255 katja.lindy-wilkinson@picote.fi

Linkkiosoite tuotekuviin: http://www.ismohenttonen.fi/linkit/asko/midimiller_tif.zip

Liitetiedostot

Tuotekehitysyksikkö Picote Solutions kuuluu omana liiketoiminta-alueena Picote Oy Ltd:hen. Picote Solutions tarjoaa putkistojen saneeraustoimijoille laajan valikoiman laadukkaita ja kustannustehokkaita laitteita ja työkaluja niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Voimakas panostus tuotekehitykseen on tehnyt Picotesta keksijäyrityksen. Keksinnöille on haettu patentteja tai mallisuojia. Yrityksen toimipisteet ovat Suomessa ja Englannissa.
Picote Oy Ltd H.Q.:n toiminta aloitettiin vuonna 1993 Innotia Oy -nimellä. Picote-nimellä on toimittu vuodesta 2008, jolloin toimintaa uudistettiin. Picote keskittyy kiinteistöjen erikoissaneerauksiin; sukitukseen sekä kunnostukseen ja huoltoon. Työntekijöitä yrityksessä on 40. Liikevaihto vuonna 2011 oli 4,0 milj. euroa. Lisätietoa: www.picote.fi ja www.picotesolutions.com

 Picote – putket pitää rakenteita rikkomatta

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs