Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Petri Bemeleit on nimitetty EMC Talotekniikka -konsernin palveluliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

EMC Talotekniikka

Petri Bemeleit on nimitetty EMC Talotekniikka -konsernin palveluliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 29.01.2014 klo 15:15
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka -konsernin palveluliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty insinööri Petri Bemeleit.

”Nimityksen tavoitteenamme on vahvistaa osaamistamme palveluliiketoiminnassamme tukeaksemme kyseisen liiketoiminta-alueen kasvua ja kehittymistä sekä vastataksemme lisääntyviin asiakasodotuksiin”, sanoo EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.

”Asiakkailta saadun palautteen perusteella on tullut hyvin selväksi, että kiinteistöjen teknistyessä ja monimutkaistuessa talotekniikkatoimijoilta tarvitaan entistä laajempaa kokonaisuuden hallintaa. Tiukentuvat energiamääräykset ja jäähdytyksen lisääntyvä tarve sekä teknisten järjestelmien integroituminen keskenään ja automaation merkityksen korostuminen osana kiinteistöjen käyttöä vaativat meiltä uutta osaamista”, sanoo Kimmo Liukkonen.

Petri Bemeleitillä on pitkäaikainen kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta talotekniikka-alan yrityksissä.

EMC:lle Bemeleit siirtyy Carrierin huoltoliiketoiminnan johtajan tehtävästä. Bemeleit raportoi konsernin toimitusjohtajalle Kimmo Liukkoselle ja hän kuuluu EMC Talotekniikka -konsernin johtoryhmään.

”Uskon tuovani EMC Talotekniikkaan uudentyyppistä osaamista palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja asiakkuuksien hallintaan niin Suomessa kuin myös yhtiön kansainvälisessä palvelu- ja projektiorganisaatiossa”, Petri Bemeleit sanoo.

Lisätietoja:
Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448
kimmo.liukkonen@emctalotekniikka.fi

Liitetiedostot

EMC Talotekniikka on yksi Suomen johtavista talotekniikkayhtiöistä. Se on monipuolisia talotekniikan palveluita tuottava konserni, joka on muodostunut liittämällä yhteen merkittäviä alueellisia yhtiöitä. Vanhimmat yhtiöistä on perustettu jo vuonna 1925. Konserni palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti. Vuonna 2012 liikevaihto oli 106 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 580. www.emctalotekniikka.fi 

Royal Imtech N.V. on eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja, mm. sähköratkaisujen, informaatioteknologian sekä mekaanisten ratkaisujen aloilla. www.imtech.eu   

29 000 henkilöä työllistävän Imtech:n vuosittainen liikevaihto on yli 5.4 miljardia euroa. Imtech:llä on vahvat asemat rakennus- ja teollisuusmarkkinoilla Alankomaissa, Belgiassa, Luxemburgissa, Saksassa, Itävallassa, Itä-Euroopassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Turkissa ja Espanjassa. Yhtiö on lisäksi vahva toimija eurooppalaisilla informaatioteknologia ja -liikennemarkkinoilla ja globaaleilla merenkulun markkinoilla.

 Imtech palvelee yli 23 000 asiakasta tuottamalla heille lisäarvoa integroiduissa sekä monialaisissa kokonaisratkaisuissa, jotka johtavat parempiin liiketoimintaprosesseihin ja tehokkuuteen Imtech:n asiakkaiden keskuudessa, palvellen myös asiakkaiden omia asiakkaita. Yhtiö tarjoaa myös ratkaisuja, jotka vievät kohti kestävää yhteiskuntaa - esimerkiksi energia-, ympäristö-, vedenkäsittely- ja liikennetoimialoilla.

Imtech:n osake on listattu NYSE Euronext Amsterdamissa, jossa Imtech on noteerattu Midkap-indeksissä. Imtech:n osake on myös noteerattu Dow Jones STOXX 600 -indeksissä.

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs