Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Pekka Eskelisestä NunnaUuni Oy:n ja Nunnanlahden Uuni Oy:n uusi toimitusjohtaja

NunnaUuni

Pekka Eskelisestä NunnaUuni Oy:n ja Nunnanlahden Uuni Oy:n uusi toimitusjohtaja

Julkaistu: 14.09.2010 klo 11:09
Julkaisija: NunnaUuni

Diplomi-insinööri Pekka Eskelinen on nimitetty 7.9.2010 NunnaUunin ja Nunnanlahden Uunin toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään Samesor Oy:stä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut kymmenen vuotta. Eskelisellä on yli 35 vuoden johtamiskokemus teollisuuden eri aloilta.


Pekka Eskelisestä NunnaUuni Oy:n ja Nunnanlahden Uuni Oy:n uusi toimitusjohtaja

Diplomi-insinööri Pekka Eskelinen on nimitetty 7.9.2010 NunnaUunin ja Nunnanlahden Uunin toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään Samesor Oy:stä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut kymmenen vuotta. Eskelisellä on yli 35 vuoden johtamiskokemus teollisuuden eri aloilta.


– Olen toiminut käyttö-, tuotanto- ja projektipäällikkönä ja teknisenä johtajana 25 vuotta ja niistä viimeiset kymmenen vuotta toimitusjohtajana. Kokemusta on siis erilaisten tuotantojen johtamisesta, tuotannon ja tuotteiden kehittämisistä, sittemmin myös myynnistä ja viennistä sekä pk-yritysten johtamisesta, Pekka Eskelinen valottaa valintansa taustoja.

Hän on työskennellyt muun muassa kemian, muovi- ja tekstiili-, vetoketju- ja teknologiateollisuudessa sekä vientivetoisissa yrityksissä johtajana vuodesta 1975 lähtien.

– Toimintani pyrin perustamaan yhdessä tekemisen voimaan ja henkilöstön osaamiseen.
Oma mielenkiintoni NunnaUuniin perustuu sen kaivosesiintymän erikoiseen vuolukivilajiin ja erityisesti sen ylivoimaisiin lämpöteknisiin ominaisuuksiin, sen arvokkaaseen luonnon kuvioimaan ulkonäköön sekä yrityksen vahvaan vuolukivilajin tuote- ja työstöosaamiseen. Uskon näiden luovan hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan tulevaisuudessakin, Eskelinen pohtii.

Kilpailukyvyn parantamiseksi Eskelinen uskoo kuitenkin tarvittavan sellaisia ratkaisuja, joilla työstetyn vuolukiven hyötykäyttö lisääntyy olennaisesti.

– Onneksi yritys on kehittänyt ja on kehittämässä sellaisia ratkaisuja, kuten MammuttiSydän, joissa vuolukiven lämpöteknisiä ominaisuuksia, ylivoimaista lämmönjohtumistehokkuutta ja lämmönkestoa sekä Kultaista Tulta on hyödynnetty. Näiden avulla voimme onnistuessamme turvata jatkuvuuden ja päästä yrityksenä kannattavasti kasvavaan tilaan.

Kehitysmuutoksen läpiviennissä Eskelinen luottaa aikaisempaan kokemukseensa ja omiin vahvuuksiinsa muun muassa strategian tuottamisessa ja toteuttamisessa, myynnissä, nykyisillä ja uusilla markkina-alueilla, asiakassegmenteissä ja tuotteiston ja tuotannon jatkuvassa kehittämisessä.
 
Myös vapaa-aikaa arvostava Eskelinen harrastaa kesällä rullaluistelua ja talvella hiihtoa. Lähellä sydäntä ovat myös matkailu, lukeminen ja mökkeily. Eskelisen perheeseen kuuluvat vaimo, kaksi aikuista poikaa ja neljä lastenlasta.

Lisätietoja:
Pekka Eskelinen, toimitusjohtaja, NunnaUuni Oy, puh. 040 577 6150, pekka.eskelinen@nunnauuni.fi, www.nunnauuni.com

NunnaUuni Oy:n taustalla on sen emoyhtiön, Nunnanlahden Uuni Oy:n vuosikymmenten ajan kestänyt tutkimus- ja tuotekehitystoiminta, joilla tulisijaosaaminen on kasvanut. Nunnanlahden Uuni Oy on perustettu 1982, jolloin se aloitti varaavien tulisijojen teollisen valmistuksen. NunnaUunin toimintaperiaatteisiin kuuluu jatkuva, pitkäjänteinen panostus tutkimus- ja tuotekehitystyöhön. Yrityksen hyödyntämä vuolukivilaji, Mammutti-vuolukivi, on ainutlaatuinen tulisijamateriaali. Se pystyy todennäköisesti ainoana vuolukivilajina hyödyntämään yrityksen patentoiman Kultaisen Tulen kaasutuspalomenetelmän korkean kuumuuden. Heinäkuussa 2010 NunnaUuni Oy julkisti viimeisimmän kehitystyönsä tuloksen, MammuttiSydän-varaajan, joka tuo tulisijoihin uudenlaista lämpöviihtyvyyttä. Yrityksellä on yhteistyökumppaneita myyntitoiminnoissa viidessätoista eri maassa. Lue lisää www.nunnauuni.com.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs