Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Passiivirakennusten suunnittelijan kansainvälinen pätevyyskokeeseen valmistava kurssi Oamkissa

Oulun ammattikorkeakoulu

Passiivirakennusten suunnittelijan kansainvälinen pätevyyskokeeseen valmistava kurssi Oamkissa

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2012 klo 09:29
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Tekniikan yksikön Rakentamistekniikan osasto järjestää yhteistyössä tanskalaisen passiivitalosunnittelijoita kouluttavan PassivHus.dk:n kanssa passiivirakennusten suunnittelijan kansainvälisen pätevyyskokeeseen (CEPH) valmistavan kurssin.

Kurssi alkaa maanantaina 27.8., jolloin median edustajilla on tilaisuus tavata kouluttaja Ruut Peuhkuri. Haastattelupyynnöistä voi olla yhteydessä lehtori Seppo Perälään, 010 272 2980.

PassivHus.dk:n seniorkonsulentti, diplomi-insinööri, FT Ruut Peuhkuri on rakennusfysiikkaan ja erityisesti kosteuden dynamiikkaan erikoistunut asiantuntija. Hän on vahvasti mukana myös tutkimusmaailmassa ja julkaisutoiminnassa.

Passiivitalorakentamisella tavoitellaan energiatehokkuutta. PassivHus.dk on kouluttanut Tanskassa kuusi kurssillista passiivitalokonsultteja. Suomessa on tällä hetkellä yksi sertifikaatin suorittanut konsultti Pietarsaaren seudulla. Nyt Oamkissa alkava kurssi on osallistujien (25) osalta täynnä.

Lisätietoja

Seppo Perälä, lehtori, 010 272 2980

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs