Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Parma ylsi viime vuoden tavoitteeseensa

Parma Oy

Parma ylsi viime vuoden tavoitteeseensa

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2013 klo 10:00
Julkaisija: Parma Oy

Betonirakentamisen markkinajohtaja Parma Oy ylsi viime vuonna liiketoiminnalleen asetettuun tavoitteeseen, vaikka tulos olikin hieman edellisvuotta huonompi. Parman liikevaihto oli viime vuonna 151,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 7,4 miljoonaa euroa. Vastaavat luvut vuonna 2011 olivat 159,3 miljoonaa ja 9,0 miljoonaa.

Rakentamisen yleiset näkymät ovat edelleen heikot. Parma on kuitenkin pärjännyt kohtuullisesti.

–Asuinrakentaminen vetää yhä mm. huippualhaisen korkotason vaikutuksesta. Myös toimitilarakentamisessa on liikkeelle lähteviä kohteita, vaikka niin sanottu iso kuva on haastava. Infrarakentamisessa mukana olo on ollut strategisesti oikea päätös, toimitusjohtaja Hannu Tuukkala toteaa.

Hän huomauttaa, että ihmiset liikkuvat ja vaihtavat paikkaa joka tapauksessa, joten väyliä ja infrastruktuuria tarvitaan suhdanteista riippumatta.

Kehitystyöstä voimaa

Parman uusia tuotteita, mm. tekniikkalaattaa ja tekniikkaseinää viedään vahvasti markkinoille. Hannu Tuukkalan mukaan myös suunnittelun merkitys korostuu entistä enemmän mikä on tervetullutta.

– Parma haluaa palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti. Se työ alkaa suunnittelupöydältä.

Parma on kohta parin vuoden ajan kehittänyt toimintojaan kannattavuuden, tuottavuuden ja tehokkuuden näkökulmasta. Prosessissa on kammattu koko yhtiö toimitusjohtajasta alihankintaketjun viimeisiin lenkkeihin.

– Olemme käyneet läpi joka kohdan, jolla on niin sanottuja käyttökatevaikutuksia. Kysyimme parannusehdotuksia niiltä ihmisiltä, jotka työtä tekevät. Omaan työhön vaikuttaminen on myös tärkeä motivaation lähde, Hannu Tuukkala sanoo.

Turvallisuutta Parma parantaa jalkauttamalla tietyt toimintamallit kaikille tehtaille. Hankkeilla muun muassa lisätään suunnitelmallisuutta, siisteyttä ja opasteita.

–Kaikilla pitää olla sama käsitys asioista ja jokaisen pitää voida vaikuttaa omaan työympäristöönsä. Työ jatkuu koko ajan, Hannu Tuukkala toteaa.

 

Lisätietoja                            

Toimitusjohtaja Hannu Tuukkala, puh. 020 577 5520, gsm 050 598 9292, hannu.tuukkala@parma.fi
Markkinointipäällikkö Petri Kähkönen, puh. 020 577 5532, gsm 0400 580 356, petri.kahkonen@parma.fi

 

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 12 paikkakunnalla, vuoden 2012 liikevaihto oli noin 152 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 750 henkilöä.

Parma kuuluu Consolis-konserniin, joka on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja. Consolis toimii 30 maassa, sen liikevaihto on noin 1,3 miljardia euroa ja henkilökuntaa noin 10 000.

 

www.parma.fi

www.consolis.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs